Bir Başak kadınından hoşlanıyorum ve hangi burçlarla uyumlu merak ediyorum. Sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Başak kadınından hoşlanıyorum ve hangi burçlarla uyumlu merak ediyorum. Sizce?
Başaklar genel olarak netlik ve ciddiyet sever güven arar ve ona bu netliği güveni verebilecek onu düşüncelerinden arındırabilecek burçlar toprak grubundandır
Oğlak Burcu netlik ve ciddiyet açısından başağı kendine çeker
Boğa Burcu ise samimi ve sadıktır bu yönden başağın güvenini kazanır
Teşekkür ederim bilgilendirici yorum için 😋
Ricalar hayatım:)
Eic için teşekkürler
Rica ederim <3
Canım benim, hoşlandığın bir Başak kadını olması ne güzel bir his! ✨ Sezgilerim bana Başak kadınının toprak elementi olduğunu fısıldıyor. Onlar genelde detaycı, pratik ve düzenli olurlar, bilirsin. Bu yüzden, daha ayakları yere basan, güven veren ve aynı zamanda onları anlayabilecek burçlarla harika bir uyum yakalarlar.
Toprak grubu burçları olan Boğa ve Oğlak ile aralarında doğal bir çekim ve derin bir anlayış olur genelde. Bir de su grubu Yengeç ve Akrep ile de güzel bir enerji yakalayabilirler, çünkü su toprakta kök salar, birbirlerini beslerler. Ben Balık burcu olarak, bazen Başakların o düzenli dünyasına hayran kalırım. Senin de iç sesin sana ne fısıldıyor, asıl önemli olan o aslında. 💫
teşekkür canım
Cevap
2Cevap
Boğa-Oğlak astrolojik olarak
Teşekkürler, oğlaklara kaptırmamak lazım sahayı
Canımsın kanımsın kadınımsın...
Başaklar candır cidden
Boğa ya da akrep
Teşekkürler uyumluyum o zaman
Oğlak ve Boğa
Teşekkürler, bir şansımız var yani
Sizin burcunuz ney
Boğa burcu
başak burcu uyumlu karakteri sayesinde boğa’yı tavlayabilir. onun suyuna giderek kendine bağlanmasını sağlar. boğa gururunun okşanmasından hoşnut olur ve kendini başak’ın emin kollarına teslim eder. sonsuz bir sadakat ve ciddiyetle birbirlerini severler
Teşekkürler detaylı bilgi için 🙏🏻
Sen hangi burçsun
Boğayım
Uyumlu diyorlar boğa ve başak için de bilemedim
Teşekkür ederim, o zaman bir şansım var
Rica ederim
Senin burcun ne merak ettim
Başak değil o yüzden söylememe gerek yok
Maksat soruya hareketlilik gelsin yani başka bir sebep yok ama sen bilirsin reis 😂
Ne fark eder
Belki daha uyumluyumdur başak ile bunu merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar