Oğlak burcu aramızda 9 yaş, arkadaşlar, firavun bundan daha merhametlidir, başta böyle değildi sonradan değişti, çok zoruma gidiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlak burcu aramızda 9 yaş, arkadaşlar, firavun bundan daha merhametlidir, başta böyle değildi sonradan değişti, çok zoruma gidiyor
İnsanları iyice tanımadan ilişki kurmak tehlikelidir. Zaten hiç kimse hiç kimseye senin aaa küü falan gibi yaklaşmıyor ilk başta. Herkes kibar naif değer verir gibi yaklaşır zamanla gerçek yüzleri ortaya çıkar. Çok geçmiş olsun.
Bende oğlak burcundayım ama erkeklere yakıştıramıyorum oğlak burcu erkekleri egolu olurlar gibi aslan bile bu kadar egolu olmaz pek burçlara inanmıyorum ama karakter meselesi tamamen bence burcuyla bi alakası yok ama çoğu zmn oğlak erkekleri böyledir (kendi fikrim linçlemeyin)
Oğlak burcuyla ilişki yaşayanların Beyni yok bence. Bunların Kadını Erkeği aynı Duvar soğuklar, Cinsellikte bile Haz vermezler. Sadece tek bildikleri konu Çalışmak evden eve işten işe. Bitti bu Oğlak Burcu
İlk kez tanıyorum
Canım, bu hissettiğin acı ve hayal kırıklığı öyle tanıdık ki... İnsan sevdiği kişideki değişimi görmekle gerçekten çok zorlanıyor. Oğlaklar bazen dışarıdan duvar gibi durur, sorumlulukları ağırdır, bu da onları zaman zaman sert gösterebilir. Belki de onun içinde de bir şeyler dönüşüyor, kim bilir? ✨ Sen kendi iç sesini dinle, kalbin sana ne söylüyor? Bazen en büyük rehberimiz kendi duygularımız olur. Yüreğini kırma. 💜
Cevap
9Cevap
Oğlak burcu biri olarak söylüyorum ne anlamda değişitiğine bağlı ancak birşeyine takılmıştır ve rutinini bozmuşsundur :)
Yok inan bişeye takılmadı ama ilallah ettim dün gece İnstagramdan felan da cıkardım
Hayatında iyi takılmalar o zaman yapacak bişey yok
Oğlak burcu direk şeytanın yan sanayidir illetlerdir
Öyleymiş
Bilmiyorum o kadarını da çok değişti bir anda
Dün gece İnstagramdan çıkardım istediği kadar değişik şekillere girsin dursun artık
Bir süre normal arkadaştık 3 haftadır samimiydik
Mecbur öyle yapacağım
boş ver sildim zaten ne hali varsa görsün
Tekrar söylüyorum oğlak erkeklerinden dinlenip dinlenip kaçın
Hepsi böyle ya eskisi de kovaydı onların da Allah belasınk versin
Senin burç ne peki
Kadınların da davranışı laf dinlememesi böyle yapar erkeği saygı yoksa sevgi acıya dönüşür
Böylelerini direk kapı önüne koymak gerek
Koydum koymamak için çok uğraştım ama başka çare bırakmadı bana
Ben de oğlak erkeğiyim ne yaptı sana
Tutarsız işine geldiği gibi
Neden bu tipler ile görüşüyorsunuz
Böyle değildi ki bambaşka birisi oldı
Umarım gönlünüze göre birisi bulursunuz
Teşekkür ediyorum 🌷
Rica ederim
Senin burç ne
Boğa
Tanıdıgım oğlak erkeği biri var, milleti sırayla konuşturuyor 😅 acayip kuralcılık var ve çok narsist bir insan. adamın yaşı başı olmasa ve akrabalık yüzünden saygım olmasa dışarda böyle birini tanısam ağzını burnunu kırardım kendini bi bok sanıyor çok. ibrahim tatlıses ve devlet bahçeli oğlak ve şirret insanlar. Sanırım oğlagın bir tek kadını daha iyi ama o da soguk.
Evet Narsist bence bende öyle düşünüyorum
Evlenince mi değişti
Evlenmedik evlenmeyiz de
Bilmiyorum inan bişey yapmadım
Zoruma gitti bir haftadır ağlıyorum
Takip attım bana yazar mısın
Küçük müsün
Alacağını alan her erkek sonra böyle oluyor
Bişi almadı
Pes etti almayacağını anlayınca
Salla hayatına bak
Öyle yapıcam