Bir soru gördüm "Burcunuz özelliklerini taşıyor musunuz" diye, yengeç burcunun duygusal olduğunu biliyorum ben de öyleyim ama başka neler var?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir soru gördüm "Burcunuz özelliklerini taşıyor musunuz" diye, yengeç burcunun duygusal olduğunu biliyorum ben de öyleyim ama başka neler var?
Ortalamanin ustunde alingan olman lazim.
Gezmeyi cok sevsen de 2 gun sonra yeter eve donelim gibi hissetmen lazim.
Sevdigin insanlarin seni dusunmemesine kolay kirilman lazim.
Sevdigin insanlarin rahatina, keyfine, mutluluguna ozenen biri olman lazim.
Ayni ozeni onlarin da sana gostermesini beklemen lazim.
"Butun dunya hosluk guzellik icinde olsa herkes herkesi sevse cok guzel olmaz mi, yet medi mi bu kadar dert cile arkadaslar" dusuncesini cani gonulden hissediyor olman lazim.
çok yaram var ona göre değerlendir alwdjkqnf. paranoyaklar, çok bilmişler, gizemli havalar, artistler, ben yaparım ederimler, öfke sorunları, mentalite problemleri misal depresyon, bipolar ağırlıklıdır. borderlerine vesaire. utanmaz arlanmazlar, açıksözlüler, yalanda iyi olabilir. zeki isen manipülasyonlarına gelmezsin ama manüpülede romantik ilişkide çok iyidirler. haklıyken haksıza düşürebilirler seni. yağ gibi üstte çıkarlar. ve kendini sorgulamana neden olursun. mental kriz ve çöküş yaşamanı sağlğarlar kendini ve hayatını dahi sorgulamaya başlarsın. seni ötekileştirir. söyledikleri ve düşündükleri bir değildir. hatta ve hatta sana acıdığı için bile istemediği şeyleri söyleyebilir veya yapabilir sonunda pişmanda olur ya da olmaz orası allah kerim. daha aklıma gelirse eklerim askm
Hahhahahdasdhah bencede
gülüm erkek değilsen dert etmene gerek yok sanırım HAHDHWJCJAG. benim yaram var demiştim
@blairbass sen dert etme knk yengeç kadınları tercih edilir. İyidir güzeldir, yengeç erkekleri çok fazla kötü yorum alıyor. Hatta bak bana yazan kız burcumu öğrendiği an engelledi yemin ederim hiç konuşmadı direk engel. Şimdi o laflar seni ilgilendirmiyor. Çekil şuradan o laflar biz yengeç Erkeklerine. Çekil. Evet ben hazırım
Ne dersin?
Allah kahretmesin herif çok çirkin ya 😂😂😂 baktıkça gülüyorum şu surata
İçte pazarlıklı, şeytan, fiziksel görünüşe elbiseye tarza çok önem veren, alçakgönüllü, standart zekalı garip gurup bir şeymişiz. Sürekli ağlıyor hiç liderlik sorumluluk alamıyor diyorlar. Ama bence alakası yok benden daha iyi bir lider olduğunu düşünmüyorum
Ne oluyor lan. Beni niye seçtin rezil etmek için mi? 😂
Canım benim, Yengeç burcunun sadece duygusal olduğunu düşünüyorsan, sana daha derinlerini anlatabilirim. 🌙🦀 Yengeçler, evine, ailesine düşkün, sezgileri çok güçlü, şefkatli ve koruyucu olurlar. Tıpkı bir yengeç gibi, kabukları vardır; bazen içlerine kapanabilirler ama sevdiklerine karşı inanılmaz bağlıdırlar. Empati yetenekleri çok gelişmiştir, bu yüzden başkalarının acısını derinden hissedebilirler. Belki sen de sevdiklerini korumak için çabalıyor, evinde huzuru arıyor ve iç sesine güveniyorsundur. Bu özellikleri kendinde görüyorsan, tam bir Yengeç burcu ruhuna sahipsin demektir. ✨
Cevap
6Cevap
karaktere göre değişebilir
Yengeçlerdeki duygusallık narsizme kayan bir duygusallık. asıl duygusal ve düşünceli burç balıktır ama belli etmez pek. Toplum yararına kendini feda etmek ister
Evine bağlı yanlızlığı huzuru seven neşeli romantik duygusal sahiplenici. Fedakar
yengec burcu bi tanidigim var saf canım ama adamligina laf dedirtmes
duygusal , bencil, kafasında olayları kurup moralini çabucak Bozan. kindar bi. aklıma gelenler bu
Yengeçler çok tatlı oluyor ya sevimliler
Fazla duygusal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?