1 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Koç bencil
Oğlak= parayı seven
Ya parayı sevmeyen insan var mı? Yok. Bu bütün burçların özelliği zaten. Neden tek oğlak paraya bağlı yaşıyor profili yapılıyor hep anlamıyorum. Para verin vana medyayı satın alıp bunları sildircem 😂😂
Aldatma 😃
Ben hiç bir zaman böyle bir şey yapmam sevince başım eğiktir hep 😃
Olurda sevmez isen anlasmaz isem söyleyip ayrılırım
@İnTikam_Vakti__ işte şöyle net olun ya <3
Aldatmak çok korkakca geliyor bide çok ahlaksızca
helal sana
Teşekkürler 🌸
RiCalaaar <3
Kıskançmışım yani törpülesemde olabilir evet 😄💁🏻♀️
Yay burcuyum, sarkastik veya patavatsiz yonum olabilir.
Hırssss. Basit mantık insanları itebilir ya sıkıntı yok, parayı çekiyor Ashshshshshs
Kıskançlık.. gayet ayan beyan ortada gizli saklı bir şey yok..
Balık - manipülatif 😈 Evet bunu bazen sevmediğim insanlara karşı kullanıyorum
Görseldeki gibi Emine'ye ve bileziklerine benzemediğimiz sürece sorun yok.
Yaptığınız terbiyesizlik olmuş. Normal bir resmi sevmediginiz bir kadına benzetmissiniz ve üstü kapalı hakaretvari konusmussunuz. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Sanal dünyada bunu yapanın gerçek hayatta kadınlara ya da erkeklere karşı tavrını tahmin edemiyorum
"Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın." Bu cümlene katılıyorum. Aynı yaklaşımın herkes için geçerli olması gerektiğini düşünüyorum. Yıllarca Atatürk'e "ayyaş" diyerek hakaret edenlere karşı biz de tam olarak bunu söylüyorduk: Sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız.
Bu yüzden bugün benzer bir hassasiyet gösterilmesini olumlu buluyorum. Ancak Atatürk'e hakaret edenlere sessiz kalınıp, bizim yaptığımız eleştirilerde çok daha sert tepkiler verilmesi çifte standart gibi görünüyor.
Ayrıca bana kadın düşmanı olduğumu söylemene de katılmıyorum. Ben evli bir insanım ve bu sonuca nasıl vardığını anlayamadım. Elbette kullandığım bazı ifadeler daha yumuşak olabilirdi; bunu kabul ediyorum. Ancak insanların kişiliği hakkında bu kadar hızlı hüküm vermenin de doğru olmadığını düşünüyorum.
Ayrıca kişiselleştirerek değil de fikirler üzerinden konuşursak birbirimizi daha sağlıklı anlayabileceğimize inanıyorum. Malum tartışmaları sürekli kişiselleştiren insanların kişisel problemleri olduğu araştırmalar nezdinde kanıtlanmıştır.
Ben olaya kişi üzerinden değil kadın olduğu ve tanımadığınız üzerinden gittim. Ve hiç kimse için hayır haklıdır öyle demisse öyledir demedim. Ki siyaset gibi konuları asla takip etmem çünkü siyasetçi değilim ve anlamam. O kisiyide tanımıyorum sizi de tanımıyorum. Benim bahsettiğim bambaşka bir konu hakkında bambaşka bir cevap vermeniz. Başka bir isim deseydiniz onun içinde aynı şeyi yazardım. O yüzden meseleleri kişiselleştirmemek önemli bencede.
Anlatmak istediğin noktayı şimdi daha iyi anlıyorum. Eğer gerçekten isme veya siyasi görüşe göre değil, kullanılan ifadeye göre değerlendirme yaptıysan buna saygı duyarım.
Benim itiraz ettiğim nokta ise, benzer ifadeler farklı kişiler için kullanıldığında aynı hassasiyetin her zaman gösterilmediğini düşünmemdi. Bu yüzden örnek olarak Atatürk meselesini dile getirdim.
Sonuç olarak ikimizin de ortak noktası şu sanırım: Kim olursa olsun, tanımadığımız insanlar hakkında hakaret içeren veya aşağılayıcı ifadeler kullanmamak daha doğru olur. Bu konuda aynı fikirdeyiz diye düşünüyorum. Ayrıca siyaset bilimi okudum, siyaset konusunda kimse benimle sidik yarıştıramaz. Belki de bu meziyetim için konuyu farklı algılamış olabilirim.
Dediğim gibi ben siyasetten anlamam. Tek gördüğüm ekran önünde farklılar ekran arkasında farklılar. Takip etmediğim için kim kim için ne diyor bilemiyorum. Ben sadece sorulan soruyla verilen cevap farklıydı ve kişi üzerinden gidilmisti. A ya da b kişisi fatketmez. Ben kimsenin de avukati değilim. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim. siyasetle ilgeniyor olmanız konuyu oraya getirdi sanırım 😊
Yok ben kendi çapımda cevap yazmıştım. Sonuçta seni tanımam etmem. Tanımadığım kişiler konusunda da yorum yapamam. O halde sorun kalmadı. Yani zaten yoktu da, neyse..
Tabiki sorun yok 3 günlük dünya kimse için kimseye kırmam beni kirmadiklari sürece 😊 iyi günler
İnatçıymışım ama bu görünmeyen tarafım olmaz ki spağsldfl
Aaaaaaa Başak ben kıskançmışım😂😂
Kıskanç değilim ya 😄
Başak kıskançmışım
Parayı çok seviyormuşum. 😅🤦
Narsistmisim ayol 😵💫😵💫😵
Hırs mı eskiden belki
Narsizm, olabilir ya🙈
İnatçı oluşum itici mi oha djd
ikizlere iki yuzlu diyen kaldi mi ya 😒😒
Yayı niye koymadın
Koç: Ben bencil değilim. 🤦🏻♀️
Bizdeki inat 20 km ileriden belli olur muhtemelen
Hiçbir itici tarafım yokmuş 😌
Tembel olduğumu hatirlamiyorum
Şunu hangi cahil yaptı yengeç ve aldatma?
Parayı bile seviyormuşum
Kıskançlık doğru çıktı zhehr
Hmmmm
Narsist diyor ama anlamı ne
Yalan be sıfır hırs bende. Hiç uğraşmam
canım yay, sıfır itici taraf 😜
Kıskanç.
İtici değilim
Bencil..
Akrep
Narsist
Kıskancım evet