Güncellemeler
1 ay
Boğaları esc olarak görüyor erkekler sanırım :/
Güncellemeler
1 ay
Kızların görüşü yokmu ya hep +18 yorum yazmışlar
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
şımarıklar. ama itici boğa erkeğinden her türlü iyidir
Boğa nasıl şımarık olabiliiiirr erkegide gıcık değil tanıdığım boğalar hep efendi insanlardı benim sen iyisine denk gelmemişin
yav git Allah aşkına, adamlar istedikleri olmayınca pisliğe dönüşüyorlar iyice çirkinleşiyorlar.
Erkekleri olabilir ama kızları gayet sosyal sevimliler he bogalarda şey oluyo bazen maddi cikarcilik
Erkekleri öyle zaten. kadınlarını pek tanımıyom. evet maddi çıkarcılık zaten var. ya da çıkarı olmayan kimseyle uğraşmaz boğa. arkadaşlık bile kurmaz kursa da samimiyetsizdir
Yine de diğer burçların yanında düzgün kalıyoz yani kadinlari süslü falan oluyo bazıları dobra oluyo ama genel kadininda bişey yok harbi kendimden biliyorum bana dokunazsan hicbisey yapmam ayna bir insanım yani sen ne yaparsan onu görürsün gibisinden
kabalaşıyorsunuz ama. ve şımarık davranışlarınız oluyor. sürekli birşeyleri eleştirir beğenmezsiniz kimseyi. bu biraz kıskançlıktan da kaynaklı. hatta birinde bişeyi kıskansanız onu devamlı kötülüyorsunuz inkar etme böyle boğalar tanıyorum. ve parayı bulunca daha da şımarıyorsunuz özellikle. insan beğenmez hale geliyosunuz. bu şekilde olan boğa kadını tanıdım
Kötü olan boğalar çıkarcı diyorum tabi canım bende boğa olduğum için kendi uzerimde yorumluyorum tabi ondan dolayı haklı olduğun konukarda var her boğa aynı ailede yetişmiyor
Orası öyle tabi. yumuşak huylu olanları da var evet.
biraz maasum net özgüvenli tutkulu ve eğlenceliler genelde:)
Boğalar değişik ya gıcık olanlarda var arkadaş canlısı olanlarda ama şunu farkediyorum yumusaklar ama satasirsan ağzına sicarlar adamin
Aynen ay en
Bu dünyada aşkı onla tadar yaşar ve enlerin enini görürsün. Boğa varsa hayat başka güzel
Somut olarak boğa kadınının neyini begeniyosun mesela güzellik mi karaktermi neşemi ağırlık mi soğukluk mu ne yönü yani
Aklına gelebilecek her yönü. Yemek maharet libido güzellik vsvs
Gurur duydum burcumla şimdi 😄
Cokk harika ateşli doyumsuz sabaha kadar Durmaz
Yükselen ve ay burcu nedir?
Yükselen terazi ay akrep
Dobra olurlar ve dürüst
Bende boğayim ama 0 dobralik ya kırmamak için uğraşırım insanları çünkü senin söylediğin lafı umursayarak ölen insanlar var
Daha kisa ve kalın oluyorlar genelde
Kısa ve şişmanmı diyosun yani
Şişman demeyeyim de, dolgun oluyorlar , bacaklari kalın oluyor , çok yakışan çok güzel olanları da var elbet
Ben nasıl boğayım aq 46 kiloyum 😄 gerçi boyumda uzun değil
Dogurunca gorecez seni
Yok genetik bende ya kolay kilo alırım evet ama kolayda kilo veren bir metabolizmam var ama bacak konusunda haklısın gördüğüm çoğu boğa öyle
Iste sonra aldığını veremiyorsun, teyzem de öyleydi şimdi yemeyi içmeyi bıraktı
Yok ya ben bir kaç ay istahsizdim 53 ten buraya düştüm düşün yani
Aa geçmiş olsun, hastamisjn
Yok sınav senesiydi ondan şimdi midem küçülmüş iştahım geri gelsin diye uğraşıyorum evde
Hurma ye aç karnına, 3 ya da 5 tsne
Çok istekli olurlar
Bunu astrolojik olarak mu soyledin tecrübeden mi
Tecrübe.
Ancak kızı açman gerekiyor
doyumsuz
Tecrubelisin sanırım boğa kadını üzerine 😄
Burçlara inanmam
Sadece tek bir burç anlamına göre bakiyosun çünkü o çok başka bir ilim detaylı bir ilim
Bambaşka bir ilim müspet bir ilim 😅
Valla bak milletin haritasına bakiyorum ben travmalarını görüyorum şaşırıyorlar birinin degilisinin burcunu bilmisti
Aboooo sende cevher var 😅
doyumsuz
Akrep ve boğaya öyle diyorlar gerçektende öyle mi sence
Doyumsuz aura yüksek
Doyumsuz demiş herkes o niye ya bide aurasi nasıl sence nasıl fakrediliyor
Detaylı konuşalım