Bir balık burcu kadını olarak hayal dünyasında yaşayan biriyim, sezgilerim yüksek mantığım değil. Mantık evliliği asla yapamıyorum, duygularım karar veriyor bu yüzden de hayallerimdeki gibi bir erkek olmadığı zaman ilişkiye başlayamıyorum, kimseyle evlilik kararı alamıyorum. Evlenen balıklar, nasıl evlendiniz ya da hayalinizdeki gibi biriyle mi evlendiniz? Mümkün mü yani hayallerinizdeki birini bulmak yoksa imkansızı mı bekliyorum?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seviyorsa alır
Balık kadınının sadık olduğunu düşünmüyorum.
Sevse de sevmese de ne aradığını bilmiyor..
Hayallerde yaşayan, gerçeklerden uzakta...
Narsist manipülasyoncu..
Aç gözlü, gözü doymayan biri.
İşte ben öyle değilim diyenler olacak hepiniz aynısınız fakat isimler farklı. 😄
Valla ben öyle değilim diyemiyorum yorumun güldürdü aynı zamanda 😃 haklı yönlerin var ama sağdığız aldatmayız sevmiyorsak dürüst oluruz yalan söylemiyiz aç gözlü gözü doymamak da işte kafamızda ki kişiye tam uymadığında oluyor
Hayırlı olsun
Böyle burçlara takılı kalırsan evlenmezsin zaten yaşıtlarının çocukları olur sende izlersin
Burçlara takılı değilim kişiliğim böyle napıyım 😃
Bende balığım hayalimdeki gibi olmalı
Balık ve yengeç kadınından bi cacık olmaz
Niye mantık evliliği mi yapalım illa paranıza tipinize göre mi karar verelim
Banane naparsan yap. Beni ilgilendirmiyor su grubu kadınları çok boş
Senin anlayabileceğin bir grup değil bence de yorma kendini
aynen, manipülatifliğinizi ve şımarıklıgınızı ben çekmem.. özellikle yengeç kadınları çok ağır manipülatif. akrepler de öyle. balık kadınlarının da ne yaptıgı belirsiz.
sadece İkizler kadınına okeyim ben
Asıl ikizler dengesiz ama sen bilirsin
En azından muhabbetleri sarıyor ve eğlenceliler. seni dinliyorlar ve mutlu oluyorsun onlarla sohbet ederken. yengeç kadını gibi içten pazarlık yapmıyorlar kafalarında ota boka kuruntu yapmıyorlar. su grubu kadınları gibi konuyu araştırmadan çokbilmişlik yapmıyorlar. Tek kötü yanları çok sıkılgan olmaları ve özgürlüklerine düşkünlükleri. ben de balık burcuyum ama su grubu kadınlarından nefret ettim.
Bence sen balık kadınlarını yanlış tanımışsın asla karşımdaki kişiyi dinlememezlik yapmadım aksine balıklar dert ortağı en iyi sırdaş olarak bilinir gayet eğlenceliyizdir ortama ayak uydururuz yengeci bilmem ama balığa haksızlık ediyorsun bence
Yok kardeşim kalsın, benim çevremde akrabalarımda da var bir balık kadını. kocasını başkalarıyla kıyaslayıp gömüp duruyor adamın yerinde olmak istemezdim şahsen. kocası da koç burcuydu. bunu akrep kadınları da aşırı yapıyor zora düştü mü bilinçaltındaki tüm iğrenç şeyleri kusuyor kocalarına.. bir de balıkta şöyle bi sorun var, seni sevmese bile yani hayalindeki erkek profilinden uzak biriysen kırmamak belli etmemek için seni sevmiş gibi yapar hayalindeki erkeği bulana kadar gizli arayıştatır ve bunu asla belli etmez yani flörtözlük yapmaya devam eder arayışta olur. Karşısındaki kişinin noksanlarını asla söylemez hep not alır. Koşulsuz sevmiyor yani. Tamam yengeçler gibi görgüsüz ve fesat değilsiniz çok verici ve fedakar oluyosunuz ama hayalinizdeki erkek değilse flörtözsünüz. bir de hayalinizdeki o kişi değilse asla o beklenen fedakarlık da çıkmaz ortaya ve kaba davranışlar sergilersiniz (bu da evliliği zamanla yıpratır). Bu siteden 4 farklı balık kadını tanıdım içlerinden bi tanesi düzgündü o da doğunun en ücra köşesinde yaşıyordu çobanlık yapıyordu köy hayatında. uzak diye umursamadım. içlerinden bir tanesi ise orta yolu bulmak için çabalasan da tüm toksikliğini sergileyen biriydi çirkef ve kavgacıydı. Şahsen hava ve ateş kadınlarını full paracı oldukları için sevmem ama yine içlerinde kötünün iyisi ikizler daha iyi geliyor bana. Varlıklı, işini gücünü yoluna sokmuş bir balık erkeğiysen frekans da tutuyorsa ikizler kadını en iyi eş olabilecek kadındır ama gezmeci tozmacı özgürlükçü olanlarını kastetmiyorum daha evcimen ailesine düşkün, eşine çok değer veren sadakatli ikizler kadınları da var.
Öncelikle içinde ne balık burcu biriktirmişsin bu kadar yaaaa 😃 bak şimdi ben tam balığın tüm özelliklerini taşıyan biri olarak söylüyorum asla flörtöz değilim birinden ya hoşlanmışimdir ya hoşlanmamışımdir baştan belli olur o yani sevdiysem tam severim hemen hayalimde canlanır yani karşımdaki benim aklımdan neler geçiyor anlamaz bile çoktan evlilik hayalini çocuğumuzu her şey kafamda hayal etmişimdir yani ama baktım bana iyi gelmiyor ruhen çökertiyor anında biter o ilişki seviyor gibi yapmadım yapmam karşı tarafı düşünürum empati yeteneğimiz merhametimiz ağır basar yani hatalar konusunda da balık unutmaz yalanı bir olayı kinciliği vardır bunlari her zaman dile getirmez bazen görmezden gelir ama birike birike bir süre sonra hepsini döker ortaya onu da mı unutmamaş ya der tabi ki sorduğum soru da benim zaten karşı taraf hayalimde ki erkek profili olmadığı için karşıma çıkmadığı için evlenemiyorum kimseyle ilişkiye başlayamiyorum diye zaten senin dediğin bana asla örtüşmüyor ilişkisi varken dışarıdan hala arayışta olması balık ruhsal olarak bütün olmak ister göz göze bile iletişim kurmak ister sözlere gerek kalmadan
zaten bu huylarınızı sevdikten sonra adam hayalinizdeki gibi çıkmamaya başladıgını görünce çıkartıyorsunuz :D başakların farklı bir eleştirel versiyonu gibisiniz. Senin hayalindeki erkek profilini ben çok merak ettim? Bir de yükselenin ne?
Ben göz geze geldiğimde o aşkı hissetmek istiyorum ruhsal olarak da birbirimizi anlamak istiyorum bu kadar aslında ya 😃 yükselenim ikizler
Mâkul bir isteğin var fakat bunu sana hiçkimsenin yaşatamaması da çok garip :D
Bulamıyorum kaldım evde zaten köpek sahiplenip yaşarım artık 😃
Ümidini kesme çıkar elbet birileri karşına, daha yaşın genç :D benim yaşlarda olsan napacaktın. Gez dolaş sosyalleş kadın olarak elini sallasan ellisi illaki denk gelir aradığın aşkkk
Sen bulabildin mi nasıl o yaşlar 😃
Ben de gözü kara sevebileceğim birini bulamadım umudumu yitirdim :D ve yalnızlık iyi geliyor artık, kedilerimle de mutluyum :D
Sen benim final versiyonumsun o zaman az kaldı benim de ya geliyorum senin yaşına kediler iyidir iyidir sarıl uyu mis gibi
Evet kedi hastasıyım ama çok ürüyorlar :D Senin anlaşabildiğin burçlar hangileri en çok?
😂 yengeç başak akrep galiba ya
Genel olarak kızlarla arkadaşl olurken de erkeklerle de ilişkilerde de
Anladım iyiymiş
Kendi burcunla anlaşamıyon dimi sen de
Hiç bilmiyorum balık burcu ile arkadaş olmadım hiç ama anlaşamam bence ya tahminim o yönde ben kendimi çekemiyorum bir de yanımda benimle aynı olmaz ya 😃
işte bunu diyorum sana ama anlatamıyoruz ki :D
Balık erkeğiydin demi sen senin benden farkın var mı peki erkekler nasıl
Benim kendimde sevdiğim özellikler de var ama ya 😃
Kendinde sevdiğin özellikler mesele hangileri? genel özellik olarak balık burçları aynıdır dişisi erkeği ama illaki farklılıklar oluyordur. fark var mı yok mu seni tanımadan nasıl anlıyacam :D
Merhametli olmak en iyi huyum ama aynı zamanda en nefret ettiğim huyum bu dünyada merhametli olmak zor balık ağlak olarak biliniyor zaten merhamet duygusu yüzünden ağlak oluyoruz hislerim kuvvetli o yönüm güzel böyle de kendimi övüyor gibi hissettim ya 😃 hayal dünyasında yaşamak da kötü ayaklarım yere bassın isterdim sevmediğim daha fazlaymış şimdi farkettim 😃
Ya seninle çok benziyoruz bende balığım ve yukselen burcum ikizler
@Kadersizsanssizkiz Çoğu özelliklerimiz benzer o zaman 😃 ama ben burdan sorumun cevabını alamadım maalesef burada balıklarin çoğu bekâr sanırım evlenen yazar bize de bir fikir olur diye düşünmüştüm ama yok 🥲
bana bir tane burçlarla ilgilenen terazi kadını demişti ki balık kadını aradıgı aşkı bulamıyor evlendiği seçtiği erkekte. kendinden çok veriyor ama genellikle evlendiği kişi hanzo erkek çıkıyor demişti.
Ben zannetmiyorum balık hanzo erkeklerle evlenemez duygusal nazik bir burç kaba adamla nasıl evlenebilir ya balık kadını mutlu olamayacağı bir evliliğe adım atmaz ömrüm boyunca bulamasam da tek yaşamayı tercih ederim ben şahsen
ne bilim işte aşık oluyor başta aldanıyor ama adam istediği kibarlıkta çıkmıyor demişti
Evet benziyor bende balık çok baskın haritamda
Ben balık kadınıyım bende öyleyim