Bana deli gibi aşıktı, benim davranışlarımdan dolayı ayrıldık ama ben hemen düzeltmek istedim. İstemedi ve hızlıca unuttu, çok uzun ilişki. Aşırı soğuk konuşuyor, sanki hiç beni sevmemiş gibi. Hatta başkasıyla olmam onu mutlu eder gibi geliyor çünkü başkasıyla olmam koymaz mı dedim mutlu olmanı isterim dedi. Bir erkek böyle yapıyorsa başka kadına mı ilgisi kaymıştır, burcu Akrep.
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Unutmamıştır o akrep burcu şeydir derindir Yani herkes de aynı tutkuyu yakalayamaz
9 yıllık ılıskı ben nısanı erteleyımce bıttı cok kostum pesınden ama basta artık sana guvenemem dedı ıkı ay sonra senı artık sevmıyorum dedı. Delı asıktı bana uc bucul ay gectı bugun konustuk saglık durumumla alakalı sesı buz gıbıydı 20 gun sonra ıstanbula gelıcek gorusucez ama cok korkuyorum baskası var derse dıye
akrep erkegeının yonelımlerı daha yogundur acıkcası onu karsılaman sart
9 yıllık ılıskı ben nısanı erteleyımce bıttı cok kostum pesınden ama basta artık sana guvenemem dedı ıkı ay sonra senı artık sevmıyorum dedı. Delı asıktı bana uc bucul ay gectı bugun konustuk saglık durumumla alakalı sesı buz gıbıydı 20 gun sonra ıstanbula gelıcek gorusucez ama cok korkuyorum baskası var derse dıye
ozelını zoldumu
trip atıyor. seninki ney
Uc aydır ayrıyız ne trıbı
Akrepler salaın tekidir pasif sönük kalırlar
Bana ne ya elin insanısın senin derdin umurumda değil bak çarene bana ne faydan var da sana yardım edeyim?
Sjdjdjd
Maalesef onu bıktırmanın son noktasına gelmişsin
Baskası olmasa da soguk davranır mı yani
Evet. Kafada bitirmiş erkek hareketi
Ama 20 gun sonra gelıcek ve görüşmeyi kabul ettı buradan umut etmelı mıyım ya da yuzume karsı senı sevmıyorum vs demek ıcın mı
Umutlan diyemem ama tövbe eder gibi kendine söz ver. Kendine yakışır şekilde özrünü dile ve sonucu gör
Hıc ıstemese yuz yuze gelır mıydı sence yoksa sadece ben ıstedıyım dıye ayıp olmasın dıye mı gelıyo
Belki de
Ayrıldıgımkzdan berı 1 kere yuz yuze geldık sence etkısı olur mu cok uzun ılıskıydı barısmak ıstoyorum
Bence vardır.