Kendim de balığım, balık kadını evlerden ırak. İkizler kadını daha çok heyecanlandırıyor beni. Yengeç burcu kadını da iyidir, sinsi, manipülasyoncu ve kafasında hep kursa bile.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendim de balığım, balık kadını evlerden ırak. İkizler kadını daha çok heyecanlandırıyor beni. Yengeç burcu kadını da iyidir, sinsi, manipülasyoncu ve kafasında hep kursa bile.
Cevap
1Cevap
Balık kadınını heyecanlandırmak mümkün değil demişsin, balık sana heyecanlanmıyorsa sevmiyordur. Bunu anlamanın nesi zor?
Yok kalsın. koçlarda oldugu gibi ağzınla kuş tutsan da yaranamıyorsun balıklara da
Bro, sevmiyorsa yaranamazsın tabiî. Kendim de balık kadınıyım. Sevmediğim birisi ne yaparsa yapsın soğuk olurum. Umrumda olmaz.
Naparsa yapsın uğraşamam balıkla. Yorucu benim için. sevip sevmemeyle de alakası yok. flört aşamasında en baştan böylesiniz. Konuşurken zihninizde bir sürü detay düşünüyorsunuz, en ufak olumsuzluk hissettiğinizde bundan etkileniyorsunuz tavırlarınıza yansıyor. Fazla hassaslıktan böylesiniz bence. Balık kadınıyla sorun yaşayan bir çok erkek de benzer şeyleri vurguluyor..
Bro, flört aşamasında bir balık cilve yapar, ilgili olur. Evet, detaycıyız. Evet, olumsuzluktan etkileniyoruz. Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Görmezden gelip sizi tüm olumsuzluğunuzla kucaklamamızı mı? Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız. Sizi biz mi eğiteceğiz mesela? Hayır. Kötülüğü, kısıtlanmayı kabul etmek zorunda değiliz. Biz netiz. Biz buyuz. Bu kadarız. Balık kadınını anlamayan erkekler elbette şikâyet eder.
Tamam işte bu benlik değil diyorum anlaması neden zor geliyor. Saydıgım kadın burçlarında bu sorunu yaşamıyorum. Ben zaten kendi karmaşamla kavruluyorum bir de aynı burç olan karşı cinsinkiyle uğraşamam bu yüzden frekanslar tutmuyor 2 taraf da benzer karmaşaları yaşadıgı için. Bir başkasına iyi gelebilir ama. Herkesin bir tamamlayıcısı alıcısı vardır illaki. Uyum yakalayabilirsen ikizler ya da başak erkeği balık kadınına iyi gelir bence. yengeç ve boğa da iyi gelebilir ama oğlak ve akrep iyi gelmez bunlar çekmez balığı. Aslan zaten evlerden ırak.
Unutkan mı oluyorlar
saçmasapan kaprisleri var. belli etmeseler de her boku yapmış oluyorlar. heyecanlandırmak mümkün değil onları. başkasına iyi gelebilir ama bana iyi gelmiyor. yengeç daha iyi
Her burçta az veya çok var bi sıkıntı. senin burç ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bazen kendi burcunun enerjisiyle karşılaşmak zorlayıcı olabilir. İki Balık bir araya gelince, derinlikler ya çok uyumlu bir dansa dönüşür ya da birbirini yansıtan bir girdaba... ✨ Sen İkizler'in o neşeli, meraklı ruhunu seviyorsan, o zihinsel kıvılcımları arıyorsundur, anlıyorum. Yengeç'in şefkatli kolları da bir liman gibi gelir ama evet, su burçlarının o derin akıntıları bazen gizemli olabilir. Önemli olan senin kalbinin ne fısıldadığı, o hisse güvenmek. Unutma, her ruh kendi yolunu bulur. 🌙💖