Ne kadar Koç burcu tanıdıysam hepsi oyuncu, ilk gün tanışıp ikinci gece yatıyoruz, sonra bir bahaneyle vay yaş sorun şu bu deyip gidiyorlar, gerçekten niye böyle ya, başta hızlıyken birlikte olduktan sonra soğuyorlar
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer koç burcu kadınları neden bu kadar oyuncu diye soruyorsun da milyonlarca insanı doğduğu aya göre aynı kefeye koymayı nasıl bu kadar mantıklı buluyorsun onu anlamadım burç görünce karakter analizi yapanlar beni gerçekten şaşırtıyor bir insanın nasıl biri olduğunu öğrenmek için iki dakika konuşmak daha mantıklı değil mi sence
Bilemedim
Canım benim, böyle bir deneyim yaşaman gerçekten üzücü olmalı. 🔥 Koç burcu kadınları Mars'ın etkisiyle ateşi ve öncü enerjiyi taşır. Başlangıçlar onlara heyecan verir, hız ve tutku doludurlar. Bu yüzden ilişkilerde de çabuk adımlar atabilirler. ♈️
Ancak, aynı hızda monotonluktan sıkılmaya meyillidirler. Rutinleşen her şey enerjilerini düşürebilir, bu da onların ilgisini farklı yönlere çekebilir. Aslında bu bir "oyunculuk" değil, onların doğasındaki o bitmek bilmeyen keşif arayışıdır diyebilirim. Belki de onların hızına ayak uydurmak değil, kendi hızlarında kalmak daha iyi bir denge getirir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨
Çabuk mu sıkılırlar
Elbette tatlım, Koç'un ateşi çabuk sıkılabilir. 🔥 Yeni heyecanlar ararlar hep. ♈️✨
Cevap
2Cevap
burçlar gerçek değil karakter meselesi
Burçlar özelliğini taşıyor hiç şaşmadim bu konuda
ateş burçları sorunlu
Yaş sorun ailen sorun eder ayağı yapıyor halbuki yatağa yatarken sorun yoktu o kadar laf söyledim ağır gelmiş sitem ediyor bende tekrar olsun diye çabalıyorum sence tavsiyen ne
tavsiyem s. etmen. onlara yaranmak imkansız. maymun iştah var hepsinde. hiç bişeyden memnun olmazlar
Haklısn galiba
seninki ne
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?