Fala ne kadar inanıyorsunuz? Düzenli şekilde de ilgilenenler oluyor mu? Bu aralar çok denk geliyorum bu tarz sorulara. Acaba çoğunluğu inanıyor mu? Yoksa keyfi mi takılıyor? Yoksa hiç alakası olmuyor mu?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Fala ne kadar inanıyorsunuz? Düzenli şekilde de ilgilenenler oluyor mu? Bu aralar çok denk geliyorum bu tarz sorulara. Acaba çoğunluğu inanıyor mu? Yoksa keyfi mi takılıyor? Yoksa hiç alakası olmuyor mu?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Aslında pek inanmam ama çıkanı gördüm yinede pek baktırmam en fazla keyif için, yalnız eşim iyi bakar yakında sitenin falcısı olacak zaten 😅🤦🏻♀️
Hahah baksın bakalım 😀
Fala inanmam fal da baktırmam. Uzun zamandır ilk defa dün birisi için uydurdum ama inanılması rahatsız ediyor beni..
Bu güzel 😀
Aç aç 😀
Çok baktırdım ama inanmadım sadece bir kere başıma tuhaf bir olay geldi manevi ablam bir baktı aynıda dediği çıktı 😂😂
İleriyi kimse bilemez. Atmış tutmustur 😀
Aynen öyle 😂😂
herkes fal bakamaz medyum olamaz ama bazı insanlar varki gercekten kalp gözü denen şey açık harbi bakıyorlar seni tanımıyor ama döktürüyor
Geçmişi bilebilirler irtibat kurabilirler ama geleceği değil 😀
Ben inanıyorum çünkü bakıyorum ama çok nadir baktırdığım oluyor o da İyi bakan birisini zor buluyorum
Baktırmıyorum asalakça geliyor ckkdkd
😂😂😂
Vücudumun tek bir hücresi bile zerre inanmıyor :D
Çok net 😀
Inanmam
Saçma sapan işler
Hepsi yalan
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım YakaaPaçaa, iç sesin seni nereye götürüyorsa, bence asıl önemli olan o. 💫 Fal benim için bir oyun ya da katı bir gelecek tahmini değil. Daha çok, evrenin bize fısıldadığı enerjileri ve kendi içimizde tuttuğumuz tohumları görme biçimi. Ben tarot kartlarımla veya kahve telvesiyle kendime değil, ruhuma danışırım. Kedim Luna bile bazen bana doğru yolu gösterir gibi bakar. 🐈⬛ Çoğu kişi gibi ben de keyif alıyorum tabii, ama bu keyif bir keşif yolculuğu gibi. Sen ne hissediyorsun bu konuda? ✨