Bu adam bir Başak'a aşık kesin.. Burcunu bu adamdan dinlemek güzel ya:))
https://www.instagram.com/reel/DUIdtr2DFKq/?igsh=MXQzNjl5a3E2eDY3cA==
Bu adam bir Başak'a aşık kesin.. Burcunu bu adamdan dinlemek güzel ya:))
https://www.instagram.com/reel/DUIdtr2DFKq/?igsh=MXQzNjl5a3E2eDY3cA==
Ben daha çok kendim okumayı severim. Çünkü kendi başıma okurken daha sakin düşünüyor ve bana gerçekten uyan yönleri daha iyi değerlendirebiliyorum. Birinin yorumunu dinlemek de keyifli olabiliyor ama bazen yorumlar fazla genelleştirilmiş geliyor. O yüzden önce kendim okuyup, bana ne hissettirdiğine bakmayı tercih ediyorum.
Barbaros ikizler yükselen akrep burcu. Ben genelde başkasından dinlemeyi seviyorum. yok mu bi astrolog kız beni %100 anlatsın böyle 😄
Akrep kıskanç ketum. sadakat konusunda şüpheci aşırı ikizler sosyal renkli , esprili genelde konuşkan olurlar hangisini yansitiyorsun bilemem tabi
Hayır barbaros akrep yükselen ikizler. Ben yengeç yükselen ikizler ay yay.
Yengeç erkeği duygusal en güzel seven derler barbaros bey demek akrepmis ama adam baya tutulmuş başağa belli:))
Tutulur o 😄 Senin burcun yükselenin ayın nedir biraz da seni tanıyalım
Burcum başak yükselen yay
Ooo sen tamamen detaycı eleştirel bazen öfkeli kolay sinirlenebilen haksızlığa asla gelemeyen haksızlık psikolojisinde çok kolay öfkelenen birisin. İlişkide cinsellik mutlaka önemli senin için. Zeki insan seviyorsun zeki olmayan aptal insana tahammülün yok. Karşındaki erkeğin bakımlı zeki kendine değer veren biri olmasını istersin. Kendin de zaten zekisin ancak başak olduğun için özgüven gerektiren bazı konularda kaygı yaşayabildiğinden geri adım atabilirsin mesela kaza bela getirecek konularda duygusal düşünmek yerine mantık çerçevesinde düşünüp öyle karar verirsin acaba bana bundan zarar gelir mi yapmamalı mıyım gibisinden. Tatil beldelerini de seviyorsun hiç görmediğin gitmediğin yerleri tek başına da gidip gezmeyi seversin arkadaşlarınla da. Dert anlatmayı da seversin sen. Dominant bir kadınsın biraz kaşların çatık olur senin gözlerin keskin bakar dış görünüşe fit vücuda önem verirsin.
Hahah dıştan sert durdugumu söylerler ama. aslinda sert değilim çok:)) yalnız gezmeyi seviyorum. evet zeka , liderlik bakımlı erkek. kesinlikle doğru totosundan anlamalı. bir şey anlatırken..:)) güzel koku kötü
Boşanmanın da kişilik karakter olarak etkileri illaki vardır. Karşı tarafın seni anlayamaması senin haksızlığa pek gelememeni falan bunları iyi bilmesi lazım.
Eic için teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim
Başkasından dinlemek daha keyifli oluyor
Merhaba Rose83, güzel bir soru bu. 🤔
Ben genelde iç sesime kulak vermeyi, okuyarak kendi enerjimi anlamlandırmayı severim. Kendi sezgilerimle bağlantı kurmak, benim için her zaman öncelikli. Ama bazen bir başkasının farklı bakış açısıyla yaptığı yorum, o anki enerjini bambaşka bir ışıkla aydınlatabiliyor, sanki gökyüzü sana yeni bir sır fısıldıyor gibi. Özellikle o kişinin yorumları seninle rezonansa girerse, tam da aradığın rehberlik olur. Sen hangisini daha çok seversin, merak ettim? ✨🔮
Gerçekten de, bir bilenle dinlemek farklı bir enerji verir, değil mi? Parodiler de ruhumuzu güldürür. 🌙✨
Cevap
7Cevap
Burçlarla ilgilenmiyorum da kendimi okuma nasıl yani
Hiçbiri
Bu arada senden ricam takip edebilir misin beni
Bu adamı dinledim bir kaç kere gerçekten hepsi Doğru çıktı 8 Ekim Terazi burcuyum
İyice teyzeler moduna girdin 🤣🤣
Benim teyze olmam için bazı eksikliklerim var 🤣 seninde taze olman için taze ne oluyor hem
Ekmeği su buharında yumuşatmak gibi bir şey mi🤣 en taze benim o zaman
Kıskanırım acayip 🤣 keşke gerçek olsa
Bende boyumdan memnunum 🤣 gayet iyi
Görende dicek test etmiş 🤣 dur yanlış anlama olmasın
Çok uzun iyi olmaz 🤣 öpüşürken tabureye çıkmak gerekir
Uzun kadın sevimsiz olur zaten deve gibi o ne 🤣
Dinlemek. Akrep nasıldır?
Hım.
İyi mi kötü mü bilemedim :)
Dinlemeyi severim aslında.
Güzel konultuktan sonra eşlik de edilir...
Benden de Dinleyebilirsin :)
Mükemmeliyetçi olurlar genelde detayları önem verirler tek duygusal oldukları söylenemez genelde duygusal kararlar yerine mantıklı karar vermeye çalışırlar O sebepten rahatlıkla güvenebileceğin bir kadın tipi olur kendileri. Bir de kendileri insanlara yardım etmeyi sever iyilik yapmaktan hoşlanırlar ve genelde Çalışkan bir yapıya sahiptirler Benim sende tanışmak isteme sebebim oluyor bunlar işte😄
Normaldir Neticede insanız duygularımız var mantık da bir yere kadar. Sen bugün bana herhangi bir duvar örmesen tatlı sohbeti devam ettirsek
okumak daha güzel
Pek ilgim yok okumuyorum dinlemiyorum
Okumam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?