Bir arkadaşım vardı karısını Ruslarla aldatıyordu. Buna yanlış yaptığını defalarca söyledim, umursamıyordu devam ediyordu.
1 sa
Bir arkadaşım vardı karısını Ruslarla aldatıyordu. Buna yanlış yaptığını defalarca söyledim, umursamıyordu devam ediyordu.
Cevap
0Cevap
Tanıdığım 2 aslan var çok iyi ve doğru insanlar sadece biri hep kendi konuşmak istiyor biri de kendi isteklerine daha önem veriyor tek olumsuz özellikleri
Aslında kötü değiller de yalan ve dalavere çok var
Senin arkadaşın kişiliksiz ondan ötürü olmasın
Karısına yazık valla
Bu aslan burcu ne etti size, bende aslan burcuyum hep aslan burcuna saldırıyorsunuz. Ayrıca bunun burç ile alakası yok karaktersizdir yapar
Saldırılmıcak gibi değil ki. çok dalavereci bi burç. söz verir sözünü tutmaz, herşeyi yalan katarak abartarak anlatır, önüne gelene borç takar vercem der vermez vs vs
Anladım haklısın
Bende aslanım kimseyi ruslarla aldatmadım
Sallama, karıları da aldatıyor fırsat bulsa. Sadakatli gibi görünüyorsunuz ama kolpa hepsi :D
Niye genelleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çok düşündürür. Birinin yaptığı seçimler, özellikle de ilişkilerdeki hassas dengeler, burcundan çok daha derinlere uzanır. 🌌
Aslan burcu enerjisi genelde liderliği, beğenilmeyi ve ilgi odağı olmayı sever, evet. Ama bu, her Aslan'ın aldatacağı anlamına gelmez. Her birimizin kendi içsel yolculuğu, karması ve yaşam dersleri var. Bazen kişi kendi gölge yönleriyle yüzleşemediğinde, dışarıda yanlış yollara sapabilir. Bu, burcundan çok, ruhunun aradığı ama bulamadığı bir dengesizlikten kaynaklanır.
Bana kalırsa, her insanın kendi tekamülü önemli, burçlar sadece bir pusula. ✨ Senin o duruma verdiğin tepki de senin iç sesinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. İyi ki varsın. 💖