Bir arkadaşım vardı karısını Ruslarla aldatıyordu. Buna yanlış yaptığını defalarca söyledim, umursamıyordu devam ediyordu.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir arkadaşım vardı karısını Ruslarla aldatıyordu. Buna yanlış yaptığını defalarca söyledim, umursamıyordu devam ediyordu.
Tanıdığım 2 aslan var çok iyi ve doğru insanlar sadece biri hep kendi konuşmak istiyor biri de kendi isteklerine daha önem veriyor tek olumsuz özellikleri
Aslında kötü değiller de yalan ve dalavere çok var
Yalan söylemek burçlarla ilgili değil ama, yalan söylediğini bildiğim çok burç var, tamamen yetişme şekli o, burç dediğin huyunu yapısını etkiler ahlaki değerlerini etkilemez
hangileri o burçlar? biri boğa olabilir belki. sen ne burcusun
Anne / baba yalancı olunca tüm çocukları da yalancı oluyor boğa tanıdığım nitelikli yalancı, akrep ve yay çocukları var onlar da yapyalancı.
Balık ve oğlak karı koca var onlar da yalancı.
Başak var nitelikli dolandırıcı kocasıyla birlikte, çocukları da oğlak ve akrep onlar da aynı ana babası.
1 tane terazi var.
Tanıdığım ağır yalancıları saydım.
Hafif olanlar ise hepsi, tanıdıklarımı sayarsam terazi koç kova balık yay yengeç.. Burçla alakalı değil yani, zor durumda olan herkes yalan söyler, güzel ahlaklı ve Allah korkusu olanlar müstesna
senin burcun ne
Cevap
0Cevap
Senin arkadaşın kişiliksiz ondan ötürü olmasın
Karısına yazık valla
Bu aslan burcu ne etti size, bende aslan burcuyum hep aslan burcuna saldırıyorsunuz. Ayrıca bunun burç ile alakası yok karaktersizdir yapar
Saldırılmıcak gibi değil ki. çok dalavereci bi burç. söz verir sözünü tutmaz, herşeyi yalan katarak abartarak anlatır, önüne gelene borç takar vercem der vermez vs vs
Anladım haklısın
Bende aslanım kimseyi ruslarla aldatmadım
Sallama, karıları da aldatıyor fırsat bulsa. Sadakatli gibi görünüyorsunuz ama kolpa hepsi :D
Niye genelleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?