Dobrayım ayağına kaba saba davranıyorlar..
Hele Boğa burcu kadını, zerafet yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dobrayım ayağına kaba saba davranıyorlar..
Hele Boğa burcu kadını, zerafet yok
Boğa burcu kadını kaba değildir. Sevmediği bir şeyi yaparsan sinirlenebilir. Normalde kışkırtılmadıkları sürece gayet sakin olurlar.
Akrep, aslan, yay, koç kadınları lad sokma, kabalık, sinir tarafında daha ön plandadır..
Agresif demedimki kaba dedim.
Bildiğin kaba yahu kaç kişi tanıdım, görüntüleri bile zarif değil.
Adı üstünde boğa , öküz cinsi. Kabalaşır
Saç baş yolmaz mesela , vurdu mu oturtur.
Ben boğa burcu kadınından olumlu enerji aldım daima belki de kadınlara karşı yaklaşımları farklıdır. Erkeklerle iletişimlerinde büyük eksiklik görmedim. Hanımağa tarzında kadınlardır. Huyundan gidilirse şefkatli, içten insanlar.
Arkadaşım olumluluktan bahsetmiyorum. Şefkat merhamet bunlar apayrı şeyler.
Kabalığı var.
kanka bir ailede büyüdüyse kaba olabilir. Kendine bir şeyler katma konusunda eksik kalmış olabilir. İnsan davranışlarında eğitimin önemi büyük bende boğa burcu erkeğiyimdir ama edebiyatla haşır neşir biri olduğumdan kibar, ince ruhluyum. Negatif enerji veriyorsa uzaklaşman yararına olur.
Canım benim, bazen insanlar kendilerini "dobra" olarak tanımlarken aslında farkında olmadan karşılarındaki kişileri incitiyorlar, haklısın. ✨ Ama bence bu durum burçlardan çok, kişinin kendi içindeki enerjisiyle ilgili. Her burcun kendine göre bir güzelliği, farklı bir ifadesi var. Boğa kadınları da aslında toprak elementi olmalarıyla çok derin, şefkatli ve sabırlı olabilirler. Zarafet, dışarıdan çok içten gelen bir enerji değil mi sence de? Benim kedim bile bazen çok sevimli, bazen de kendi kurallarını koyan bir Boğa kadını gibi olabiliyor. 🧘♀️ Unutma, her ruh kendi yolunu bulur. 🌙
Cevap
6Cevap
Kadına ağırbaşılık, kibarlık ve nahiflik yakışır. Hele ağzı dolusu küfür eden hanımlara diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Mesela İrem Derici:s
😂😂👍👍
Kadından saymıyorum onları kadın dediğin zarif narin kibar olur
Dimi mesela İrem Derici:///
İtici
Net
Sadece kadınlar değil kaba insanların hepsi çok itici
O da var...
Erkekler hani bir nebze hoş ama aşırı kaba erkek yine itici...
kararlı burç olmalarından kaynaklı. akrep de aynı bok. çok odunlar. en iyisi yengeç kadını.
Dobralık ayrı utanmazlık ayrı
Onlar tasma takarim hahaha
Ndndnjdjdjd
İmm yakismazmii imm
Yakışır 😍
Öyle kadinalr evcillestirmek hoşuma gidiyor şey ederken
Bdjdjdkdkd
Alemsin.. ay onlar iflah olmaz gibi , mesela İrem Derici. Ne kadar kaba ya erkek gibi davranıyor
Valla oluyorlar yaa. Gayyet zorla biseyler yaptırmaz zor söz dinletmek beni etkiliyor haha
Olabilir tabi :)
O halde görmek hoşuma gidiyor heralde🤣
Feminenler daha iyi
Aynen öyle kendilerini bir halt sanıyorlar
Ayy evet. Erkek gibiler kadın dediğin zarif olmaz mı?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?