Güneş Yengeç 11. ev, Mars Yengeç 10. ev, aynı zamanda 10. evimde Venüs İkizler var
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güneş Yengeç 11. ev, Mars Yengeç 10. ev, aynı zamanda 10. evimde Venüs İkizler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merkür retrosu senin için en çok kariyer, iş hayatı ve sosyal çevreyi etkileyebilir. Mars'ın 10. evde olduğu için iş ortamında yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve gereksiz tartışmalar yaşanabilir; sakin kalıp önemli kararları aceleye getirmemek faydalıdır. Venüs'ün 10. evde olması ise eski iş fırsatları, eski iş arkadaşları veya kariyerle ilgili yarım kalan konuların yeniden gündeme gelmesini sağlayabilir. Güneş'in 11. evde olduğu için arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve gelecek planların gözden geçirilebilir; eski dostlarla iletişim kurulması da mümkündür. Bu dönem yeni başlangıçlardan çok, eksikleri düzeltmek ve geçmişte yarım kalan işleri tamamlamak için daha uygundur.
Bu dönemde bir tedaviye başlamak etkisiz olur mu peki?
Hayır, sırf Merkür retrosu var diye bir tedaviye başlamanın etkisiz olacağını söyleyen güvenilir bir kanıt yoktur. Astrolojik yorumlara göre bazı kişiler bu dönemde yeni başlangıçlar konusunda daha temkinli olmayı tercih eder; ancak sağlık söz konusu olduğunda gerekli bir tedaviyi ertelemek önerilmez. Doktorun uygun gördüğü zamanda tedaviye başlaman en doğru yaklaşımdır. Astrolojiyi takip ediyorsan, bu dönemde sadece doktorun önerilerini dikkatle dinlemek, ilaç dozlarını ve randevu tarihlerini iki kez kontrol etmek yeterli olacaktır.
Bir soru daha sordum bakar mısın ona da bi
Profilim gizli ve soruyu da gizli olarak sorduysan görmedim
Yorumlamak isteyen var mı? ↗
Şimdi cevap verdim