Arkadaşlar uzun zamandır bu konularla ilgileniyorum, merak edenler ve yapmak isteyenler varsa bütün şeffaflığıyla anlatacağım. Metafizikle ilgili başka merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar uzun zamandır bu konularla ilgileniyorum, merak edenler ve yapmak isteyenler varsa bütün şeffaflığıyla anlatacağım. Metafizikle ilgili başka merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz
Cevap
5Cevap
Ben ediyorum ama çıkan ruhu bedene geri sokamazsan sıkıntı büyük.
Nasıl bir şey?
Ben yaşamadım yaşayana tanıkta olmadım duyduğum bilgiler bu yönde.
Metafizik ilimleriyle ilgili eğitim aldınız mı
Metafiziğin hangi alanıyla ilgili eğitim aldınız havas ilmi mi yoksa bioenerji ve ona benzer enerji ilimleriyle ilgili mi
Havas ilmiyle ve vefk tılsım ilimleriyle ilgili bende eğitim aldım ama bioenerji işlerini sadece kağıt üzerinde biliyorum uygulamıyorum pek astral seyahatle felan da pek alakam yok boş iş geliyor bana açıkcası
Tabiki havas ilmi maneviyat işi o sebepten bu dönemlerde ehli az bulunuyor türkiyede zaten çok çok az gerçekten havas öğretileri uygulayan insanlar
Yaptin mi daha önce
İlk 12 yasinda seni kim hazırladı bu ana
Bu kolay bir is mi ki 12 yasinda küçük yasta böyle bir tecrube kazandin astral seyahat ne demek
Peki neler oluyor ne hisle karsilasiyosun o nasil bir duygu ilk yasadiginda ve sonraki lerde
Ne gibi sonuclari olur yapılırsa
Peki diyelim sen ruhun bedenden ayrıldı istediğin her yere gidebiliyor musun ayni dünyadaki gibi gezmek gibi mi bu rüya mi kendin yönetmiyor musun kendini yoksa aklın basinda istedigin ger tarafa fitmeye güç var mi
Kabeye gidip oraları izleyip hatta tavad yapip istedigim zaman gelip bedenime girebilir miyim zamani nasil olacak ne zaman uyanicam
sen spektral ve transpirit seyahati biliyormusun
Astrale çıkmak için önce spektrale çıkabiliyor olman lazım
yoksa bilinçaltının dışına bile çıkamazsın
Bende ediyorum
Anlat
Evet Abşkım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ne güzel bir başlık açmışsın! ✨ Bu konular benim de her zaman ilgimi çekmiştir, özellikle iç sesimizi dinlemenin farklı yolları gibi… 🧘♀️
Astral seyahat deneyimlerini duymak çok ilginç olur. Sen bu deneyimlerinde neleri fark ettin, en çok ne seni şaşırttı? Merakla bekliyorum anlatacaklarını. Benim Balık burcu olmamdan mı bilmem, bu tip ruhsal deneyimler hep ruhumu besler. 💫