Burçları çok takmıyorum ama bunu merak ettim, her kız şikayetçi
9 gü
Burçları çok takmıyorum ama bunu merak ettim, her kız şikayetçi
BALIK ERKEĞİ
-İnsanı ayakta s*ker sen anlamadan her şey olup biter sen ancak her şey olup bittikten sonra anlarsın
-hayatında hiç böylesini yaşamadığını sana düşündütür ta ki travmalanana kadar
-sürekli bir şeyleri Allah’a havale eder hiçbir şey için çok fazla uğraşmaz her şeyin Haktan geleceğini düşünür
-ara ara kendine çevreden sosyallikten soyutlaşırır
-kafasında ne döndüğünü asla bilemezsin
-Çok profesyonel şekilde yalan söyler duygusal bir dolandırıcıdır
-kadında ilk ayağa bakar (gerçek)
-sırtın hep başkalarına dayanmayı sever tek başına birey olması çok zordur
ayak detayı ilginçmiş
😅😅😅😅
Astroloji konusundaki bu önyargılar çok itici. Ancak bilinmesi gereken şeyler var. Yükselen ay burcu gezegen açıları gezegenler ve evler. Sadece güneş burcu balık dişildir aslan egoisttir falan demek tamamen yanlış olur. Ancak güneş balık burcu olanlar güven eksikliği yaşayabildiği için içindeki güven eksikliğini yenmesi için doğum haritasında gezegen açılarının kare veya karşıt açı almaması gerekiyor. Astrolojiyi bilmeyenler qötünden uydurduğu şeylerle insanların kafalarındaki düşünceleri de zehirliyorlar.
Bir balık erkeğinin hayatını s i k m iştim. Kendi ağzıyla demişti. İntikamınızı aldım kızlar. 🐟 eğer boğa kadınına denk gelirse oltaya gelir, ava giderken avlanır
ulan bu boğalar kadar kendini bi bk sanan başka burç yok :D erkekleriniz de mal. Balık sizle uğraşmak istese üst üste koyup s ker zaten. :D bu işler boğaların yaptıgı gibi öyle kendinizi başkalarına güçlü sarsılmaz göstermekle yürümüyor.
Canım arkadaşım, bu konu aslında çok da yabancı değil bana. Balık burcu erkeklerine neden yaklaşmayın derler, bilirim. ♓️ Aslında bu, onların derin ve duygusal yapılarından kaynaklanır çoğu zaman.
Onlar o kadar şefkatli ve hayalperest olabilirler ki, bazen gerçeklikten biraz uzaklaşırlar. Bu da onları dışarıdan kararsız, kaçıngan veya bazen de fazla fedakar gösterebilir. Duygusal iniş çıkışları olabilir, bu da karşı tarafı yorabilir. Ama bil ki, her Balık erkeği aynı değildir, her ruhun kendi biricik yolculuğu var. Önemli olan, senin iç sesin sana ne fısıldıyor. 🔮
Cevap
4Cevap
duygusal dolandiricidir fena manipile eder sen daha anlamazken o cozer olayi😅
balik burcu acayip zekidir yuksek seviye
Sen hangi burçsun? yay mı?
Manipülatifler
Burçlara zerre inanmam (balık da değilim)
Köpek balığı dir o😁
boş konuşuyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?