Bence evet. Kibar naifler ama çok yalancılar. Bir de dar vizyonları var.
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence evet. Kibar naifler ama çok yalancılar. Bir de dar vizyonları var.
Terazinin vizyonu dar olmaz ya aksine ufku geniştir. Farklı deneyimleri ve keşfetmeyi severler, sosyal bir kelebek de oldukları için her türden arkadaşları vardır. Genelde bulundukları ortamda ikon olurlar zaten. Güzelliğin ve zarafetin burcudur terazi. Güzel giyinir, bakımlı olur, kibardır. Tek sıkıntıları nereye çeksen oraya gidebilecek tiplerdir, kolay manipüle olurlar ama buna rağmen her şeyin en doğrusuna bildiklerine inanırlar 😅
Terazilerin sohbeti muhabbeti sarmıyor. Onlarla flörtleş devamlı ilgi göster aşkım canım cicim seni çok seviyorum de senden iyisi yok. beni de bu sıkıyor bir noktadan sonra.
Sen terazi misin
Ben terazi değilim. Evet terazi, ilgiyi, sevilmeyi, şımartılmayı severler ama aynı şekilde şımartırlar da bence cazibeleri de bu zaten
Doğru. Seninki ne
Boğa
Hangi burçlarla uyumlusun en çok?
Uyumumuz konusunda bir şey diyemem ama yay ve akrep erkeklerine çekiliyorum genel olarak
Canım benim, her burcun kendine has bir güzelliği ve zorlayıcı yönleri vardır. 🌬️ Terazi'nin zarafeti su götürmez, evet, ama her burç gibi onların da gölgeleri var. Hava grubu burçları, İkizler ve Kova da, evlilikte çok güzel eşler olabilir. Önemli olan dengeyi nerede bulduğun, kalbinin sesini dinlemek. Bence kiminle evleneceğine burç değil, senin ruhun karar verir. 💖✨
Cevap
1Cevap
Başka hangj burcun kadınları yalancı :) terazi burcunu severim
Koç akrep. bunlarda da yalan çok.
Ama akrep bunu bile bile değil de duygu yogunluguyla manipülatif biçimde yapıyor. yani duygusal reaksiyon verdiği için kendi yalanlarına kendi inanıyor.
Teraziler yüzeysel tiplerdir
Evet ben de onu anlatmaya çalıştım ama diğer arkadaş anlamadı.
Ben anlarım 😄
Evet çözmüşsün. Senin burcun ne?
Boğa 😅
Anladım, diğer gizli de boğaydı. En iyi hangileriyle anlaşırsın?
Oğlak Yengeç Başak Akrep sadece yükselen güneş akrepler hariç 😁
Soruyu beğenir misin sana bişeyler sormak isterim.
Sor
Burdan sor
Gizlisin, buradan sormak istemiyorum
sen öyle bil
Evlenilmez mi diyorsun
Diğerlerinin günahı ne
Diğerlerinin sohbeti iyi ama çok talepkar ve nankör oluyorlar. Mesela kova, parayı ver yeyip içip gezsin tozsun. Kadın dediğin az oturaklı olur. İkizler kadını da öyle. Ateş kadınları da aynı sıkıntılı. Bunlar kocalarının burnundan getirirler. bir tek terazi daha ılımlı anlayışlı halden anlayabiliyor.
Senin burcun ne
Yengeç
Seninki ne
Hava grubundayım üzgünüm
Kova mı
İkizler
Duygusal tarafınız olsa da çok gelgitli ve kırıcı konuşmalarınız var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?