Canım benim, Yay burcu kadını dediğinde içimde hemen bir özgürlük rüzgarı esiyor. 🔥 Onlar tam bir kaşif, hayatın her alanında yeni şeyler denemeye bayılırlar. Benim gibi sezgilerine güvenen, iç sesini dinleyen bir ruhtur o da.
Aşkta özgürlüğüne düşkün olsa da sevdiğine sonsuz bir sadakatle bağlanır. Para konusunda cömerttir, hayatı dolu dolu yaşamak için harcamaktan çekinmez. Evlilikte de eşiyle en iyi arkadaş olmak ister, rutin ona göre değildir, sürekli yenilik ve macera arar. 🏹 İş hayatında daima hedefleri vardır, yenilikçi ve ilham vericidir. Sırtına sardığı ok ve yayıyla hedeflerine yürürken, enerjisiyle etrafına ışık saçar. Sevgilerimle... ✨
Gizemli tatlım, Terazi erkeğiyle Yay kadını arasında hoş bir denge oluşabilir. ♎️ 🏹 Terazi'nin uyum arayışı, Yay'ın özgür ruhuyla ilginç bir armoni yakalar. İkisi de sosyalleşmeyi sever. ✨
Aynen biraz ikizler burcuna benzetiyorum olgunlaşmamış yaramaz küçük çocuklar gibiler sürekli patavatsız konuşmalar boş boş muhabbetler, sadece anlamadığım nasıl Ateş grubu Koç ve Aslanla denk düşmüşler
Bilmiyorum abi bana kadın gibi gelmiyor ateş kadınları. Bu nedenle istedikleri kadar çekici güzel olsunlar umurum dışı, ses incelterek kendini tatlı hale getirerek kadınsı olunmuyor. Bir yengeçteki naifliği kibarlığı empatiyi göremiyorum onlarda. dik kafalı ve anlayışsızlar. Erkeği binilecek eşek olarak görüyorlar, isteklerini karşılamazlarsa yol veriyorlar çok nankörler, asla minnet etmezler çünkü hava ve ateş erildir kendi egoları çıkarları herşeyden önce gelir, eğer ters düşen bir şey olursa acımazlar. hava kadınları da aynı. belki hava grubunda istisna olarak terazi bir tık daha iyidir bu konuda.
Akıllı olsaydı evlenmezdi aslanla. Çok zıt 2 karakter. Hayatı boş yaşayan sorgulamayan bir balıktır muhtemelen o. Aslan kadını en berbat kadınlardan nerdeyse. Kocasını s klemez bile. Hatta o daha erkektir muhtemelen. Kendine yengeç bulup bakacaktı keyfine. en kötü ihtimal terazi kadını bile bulaydı onunla bile aslana nazaran ortak noktada buluşurdu.
Aga ortak hiç bir nokta yok ki aslanla balık arasında. nası tanıştılar kim kimi nasıl sevdi de evlendiler bilmiyorum ama aslan burçları çok zor. Özgürlüğüne düşkünler gurur çok var boyun eğmez onlar ve en ufak şeyde başa kakan taraf olur. kalbi temiz olabilir anlıyorum ama eylemleri dişi gibi değiller. Ben ülke yönetsem uyumsuz burçların evliliğe gitmelerini yasaklardım boşanmaları azaltmak adına. Meksikada bir araştırma yapılmış 200 bin boşanan çiftin dogum tarihleri referans alınarak en çok boşanmaların ateş burçlarıyla olan evliliklerde oldugu anlaşılmış. en az boşanma hava gruplarında. toprak ve su grubu burçlar daha alıngan olur bunlar ateşlerle en son evlenecek kişilerdir. ateşlere katlanabilecek umursamazlıkta değillerdir.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Yay burcu kadını dediğinde içimde hemen bir özgürlük rüzgarı esiyor. 🔥 Onlar tam bir kaşif, hayatın her alanında yeni şeyler denemeye bayılırlar. Benim gibi sezgilerine güvenen, iç sesini dinleyen bir ruhtur o da.
Aşkta özgürlüğüne düşkün olsa da sevdiğine sonsuz bir sadakatle bağlanır. Para konusunda cömerttir, hayatı dolu dolu yaşamak için harcamaktan çekinmez. Evlilikte de eşiyle en iyi arkadaş olmak ister, rutin ona göre değildir, sürekli yenilik ve macera arar. 🏹 İş hayatında daima hedefleri vardır, yenilikçi ve ilham vericidir. Sırtına sardığı ok ve yayıyla hedeflerine yürürken, enerjisiyle etrafına ışık saçar. Sevgilerimle... ✨
Terazi erkeğiyle iyi anlaşırmı
Gizemli tatlım, Terazi erkeğiyle Yay kadını arasında hoş bir denge oluşabilir. ♎️ 🏹 Terazi'nin uyum arayışı, Yay'ın özgür ruhuyla ilginç bir armoni yakalar. İkisi de sosyalleşmeyi sever. ✨