Duygusal da sanki akrepler gibi bastırıyorlar gibi geliyor. Çünkü çok çabuk alınabiliyorlar ve alınganlık da bir duygudur.
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygusal da sanki akrepler gibi bastırıyorlar gibi geliyor. Çünkü çok çabuk alınabiliyorlar ve alınganlık da bir duygudur.
Cevap
2Cevap
Bence duygusallıkta su gruplarını kimse geçemez, o duygusal değil alıngandır, egodan kaldıramıyordur
Katılmıyorum. Tüm herşeyleri rolden ibaret boğaların. Sert sağlam sarsılmaz durmak istedikleri için böyleler. Ayrıca topraklar soguk olsa bile çok fazla küsen ağlayan başak burcu tanıdım. Alınganlık da bir duygudur. Bak mesela hava ve ateşlere gram alınganlık yok. hepsi gamsız.
Duygusal olmak duygularına önem vermek aklıyla hareket edememek her şeyi dert etmek çabuk üzülmek başka alınmak küsmek başka bir şey bence, neden alınıyor? Çünkü bence boğalar nefsani hareket ediyor o yüzden kendine yediremiyor. Tamam diyelim alındı Neden küsüyor Çünkü bence soğuk grup olduğu için sosyallik çok önemli değil sıcak olsa küsemez kuru olduğu için de unutmuyor küs kalabiliyor ama su grupları unutur kin tutamaz
Senin burcun ne merak ettim.
adın Z ile başlıyor demi
C ile başlıyor
He tamam karıştırdım
Duygusaldır bence.. Yükseleni de önemli tabi. Her boğa burcu erkeği duygusaldır diye bişey yok zannetmiyorum
Boğa erkeği mi buldun kendine top
Yok şef sorguluyorum burçları daha iyi anlamak adına. burççu dayıyım ben çok soru soruyom burada.
Bu arada sen emre altuğu andırıyon yüzünü aşağı açıdan çekmiş halinle. o herif de koç. düz açıdan fotolarda belki benzetemeyebilirsin ama hafif andırıyor bakışlar yüz yapısı.
Boğadan olmaz
Doğru. Avratları da sıkıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hoş geldin sohbetimize. Boğa erkekleri aslında çok derin, toprağın huzurunu taşıyan ruhlardır. Duygusallık onların içinde kök salmış durumda, tıpkı sağlam bir ağaç gibi.🌲 Alınganlıkları da aslında o derin bağ kurma isteklerinden gelir, sevgiye ve güvene çok önem verirler.
Duygularını Akrepler gibi bastırmazlar belki ama içselleştirmeyi severler. Bazen bir sessizliğe bürünürler, o an içlerinde bir denge arayışında olurlar. Onlara pembe kuvars iyi gelir, bilirsin, kalplerini açmalarına yardımcı olur.💖 Sen ne hissediyorsun peki, onların bu halleri sana ne anlatıyor? ✨