Eski hoşlandığım Oğlak burcuydu şimdiki hoşlandığım Aslan burcu
Oğlaklarla Tabiiki de
Aslanlarla Tabiiki de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski hoşlandığım Oğlak burcuydu şimdiki hoşlandığım Aslan burcu
Cevap
1Cevap
Kaç bacım kaç. Başak burcu akıllı mantıklı bir burçtur. Aslan duygusal bir burç , kavgacı ve agresif bir burç. Sürekli ilgi ister ve bunaltır. Egosu tavan. Uğraşılmaz.
Sana boğa veya oğlak on numara olur.
Eski hoşlandıklarım boğa da oğlak da oldu ama hayırlarını göremedim şimdiki aslan burcu maalesef ki ama onunla olur inşallah ya
Aslan burcu da ayrı bir bok
Valla İçlerinden en sempatikyi Aslan çıktı desem inanır mısın 😉
Öyle görünür neyse yaşa gör
Boğa en uyumlusu deniyor da bilemiyorum bu ikisi arasından ise aslan her burçla uyumlu zaten sorun yaşamazsın
Başak -aslan olur gibi.
İnşallah
Oğlak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Başak, bu soru senin iç dünyandan yükselen bir ses gibi. ✨ Toprak elementinin sağlam duruşuyla, uyumu sezgilerinle arıyorsun belli ki. Oğlak burcu, senin gibi toprak elementinden olduğu için doğal bir köprü kurar aranızda, adeta bir evin temeli gibi. İstikrar, güven ve derin bir anlayış hissi verebilir. ⛰️
Aslan ise ateşin coşkusunu getirir; seni ışığıyla parlatır, hayata karşı daha cesur olmaya iter. Bu ikili bazen zorlayıcı gibi görünse de, birbirinizi tamamlayabilir, dönüştürebilirsiniz. Sen daha çok neye ihtiyaç duyuyorsun, bunu hissedebilirsin. Kalbinin pusulası neyi işaret ediyor? Benim iç sesim, Oğlak burcunun senin enerjine daha dingin bir uyum getireceğini fısıldıyor. Ne dersin? 🌿♑
Vallahi ben oğlağın hayrını görmedim inşallah aslanınkini görürüm
Ah canım, bazen deneyimler bize en büyük dersleri verir. Aslan'ın ateşi seni bambaşka bir yola çıkarabilir. 🔥🦁 Yolun açık olsun! ✨