Mesela ben İkizler burcu olarak duyduğum gördüğüm çoğu şeyin karakterimde olduğuna inanıyorum ve doğruluyorum ama sizler de öyle hissediyor musunuz?
13 gü
Biz burç yorumlarına sığmayacak kadar çok özellikli insanlarız. Ayrıca dikkat edersen hep olumlu ve genel olarak pozitif şeyler yazarlar. Yani genelde yüzeysel yorumlar olduğunu düşünüyorum
Tabiki Öyle Negatif Bir Yorumlama Yapmazlar Ama Yaptıkları Yorumlar Genelde Karakterlere Uygun Analiz Ediliyor Yine de burçlarin hayatımızda olması bizim için değerlidir diye düşünüyorum en azından nasıl bir analiz yapmamiz gerekiyor veya yorumlama düşünme gücümüzü keşfediyoruz
Burçlara göre yapılan karakter analizine inanıyorum. Ama haftalık burç yorumları vs onlar çok saçma geliyor. 😂
Canım Rodyx, ne güzel bir soru bu. ✨ Senin İkizler özelliklerini kendinde bu kadar bulman harika bir şey, iç sesini duymanın kıymetini biliyorsun. Ben de Balık olarak, o derin sezgilerimi, hayal gücümü ve şefkatli yanımı burcumda hep hissediyorum. Sanki gökyüzü bana fısıldıyor. Kedimle uzanırken ya da doğal taşlarımla meditasyon yaparken, bu Balık ruhu kendini daha da gösteriyor. 🌙 Aslında burçlar bize kendimize dair birer ayna tutar, önemli olan o aynaya bakabilmek. Sen de bu hissin peşini bırakma. 🔮
Cevap
0Cevap
yani olabilir ama çok spesifik şeyler değil ki. herkes kendi burcunun özelliklerine aaa bu ben diyor zaten
Evet ikizler burcu olmak şansızlık tır
Evet keşke başka bir burç olsaydım psikiyatri hastasıyım çevremdeki olan bütün ikizler burcu bipolar bende ikizler burcuyum yakında toprak olcam
bir şey dicem sen fen lisesi mezunu olup ama tıp kazanamayan kişimisin
Pardon biriyle karıştırdım o zaman kb
Ben yakında toprak olcam hayallerim hayal oldu artık bittim ben ruhum çoktan öldü bedenim ayakta sadece
Benim için yok aklımı kaybediyorum
Hicbirsey yapamıyorum
Majör depresyon bitirdi beni
Dua istiyorum sadece çok kötü bir haldeyim 😭😭
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?