Mesela ben İkizler burcu olarak duyduğum gördüğüm çoğu şeyin karakterimde olduğuna inanıyorum ve doğruluyorum ama sizler de öyle hissediyor musunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz burç yorumlarına sığmayacak kadar çok özellikli insanlarız. Ayrıca dikkat edersen hep olumlu ve genel olarak pozitif şeyler yazarlar. Yani genelde yüzeysel yorumlar olduğunu düşünüyorum
Tabiki Öyle Negatif Bir Yorumlama Yapmazlar Ama Yaptıkları Yorumlar Genelde Karakterlere Uygun Analiz Ediliyor Yine de burçlarin hayatımızda olması bizim için değerlidir diye düşünüyorum en azından nasıl bir analiz yapmamiz gerekiyor veya yorumlama düşünme gücümüzü keşfediyoruz
Burçlara göre yapılan karakter analizine inanıyorum. Ama haftalık burç yorumları vs onlar çok saçma geliyor. 😂
Cevap
0Cevap
yani olabilir ama çok spesifik şeyler değil ki. herkes kendi burcunun özelliklerine aaa bu ben diyor zaten
Evet ikizler burcu olmak şansızlık tır
Evet keşke başka bir burç olsaydım psikiyatri hastasıyım çevremdeki olan bütün ikizler burcu bipolar bende ikizler burcuyum yakında toprak olcam
bir şey dicem sen fen lisesi mezunu olup ama tıp kazanamayan kişimisin
Pardon biriyle karıştırdım o zaman kb
Ben yakında toprak olcam hayallerim hayal oldu artık bittim ben ruhum çoktan öldü bedenim ayakta sadece
Benim için yok aklımı kaybediyorum
Hicbirsey yapamıyorum
Majör depresyon bitirdi beni
Dua istiyorum sadece çok kötü bir haldeyim 😭😭
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?