Güncellemeler
1 ay
@MorKurdele
Diğer Hesabım Donduruldu Buradan Yazar mısınn
Diğer Hesabım Donduruldu Buradan Yazar mısınn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim düşünce gücüm ve hissiyatım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır yok. .
Herkeste olur evet sezgisel güç herkeste bulunur zayıflayabilir ve artabilir dönem dönem
Benimki de gereğinden fazla güçlü
Peki bir örnek verir misin mesela ne oldu da anladın
Örnek versem aklın almaz herkes bana cinli diyor 😁😈
Ya arkadaşım dalga geçeceksen buraya niye yorum yazıyorsun git o bana dalga geç ben burada bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum değil mi
Sen adam gibi bir şey sorduk yine dansözlülüğünü yaptın
Gayet ciddiyim dalga geçmiyorum
Arkadaşım O zaman en basit veya en imkansız karşılaştığın durumu anlat da bileyim ve bunu nasıl yapıyorsun Ne gücünü kullanarak yapıyorsun bana söyleyebilir misin gerçekten çok ihtiyacım var
Aslında şöyle ben bunu kontrol edemiyorum ve burada karşılaştığım en ilginç olayı anlatsam yine seninle dalga geçtiğimi düşüneceksin çünkü en ilginci bir oyun esnasında oluyor şöyle düşünebilirsin karşımda yirmi kişi var benim gözlerim kapalı biri de oyunu yönetiyor ve o kişilerden rastgele 3 tane seçiyor gözlerimi açtığım ilk an hatta bazen hiç açmadan kimin hangi görev üzere seçildiğini bulabiliyorum bu bir sefer değil pek çok sefer oluyor yani hissediyorum ama ses vs ile değil. Hattq bu sebeple korkanlar benimle oynamak istemeyenler de oluyor.
Bunun dışında dediğim gibi kontrol edemiyorum ama bazen o kadar yükseliyor ki bu 6. His yeni biriyle tanıştığım zaman hakkındaki çoğu şeyi tahmin edebiliyorum yaşadığı yer yaşı burcu adı gibi. Ve bende bebeklikten bu yana musallat var bu ikisini ilişkilendiriyorum başka bir açıklaması olamaz çünkü
Ben de öyle tahmin etmiştim arkadaşım bir insanın üzerinde eğer ki varlık yoksa o yüzden bu derece bunu bilmez peki sen doğmadan önce annenin üzerinde büyü var mıydı
Tanıdığım iki tane çok muhteşem hoca var eğer istersen seni onlarla tanıştırırım bir tanesinin adresini veririm gitmek istersen
Ben de kendim yıllarca çok fazla acı çektiğim için insanlara yardımcı oluyorum
Annemde büyü yoktu fakat musallat tarzı zorunlar vardı ama annemden direk bana geçmedi bebekken yaşadığım ani bir korku neticesinde sudan geçti.
Ve o zamandan bu yana en az 25-30 tane hocaya gittim fakat herkes tedavi ettiğini söylese de bir işe yaramıyor benimki ileri derece onları görüyorum bazen konuşuyorlar bile. Çok teşekkür ederim ilgin için fakat yeni bir hoca istemiyorum şu an da 1-2 aydır zaten bir hocanın gözetimi altındayım pek fayda görmesem de yenisini istemiyorum
Bak ablacığım sana ne diyeceğim
Şimdi sana bir video atacağım onu izle olur mu
Bu videoyu sende de travma oluştuğu için sana atıyorum inşallah yüce Allah şifasını verir
Hatta videoyu paylaşan kişinin profiline gir telefon numarası var ona Ulaş sıkıntın geçerse bana da yaz olur mu senin adına çok sevineceğim
https://www.facebook.com/share/r/1BMoJuXp9w/
Bütün insanlık Hz Adem'in çocukları olduğu için hepimiz kardeş sayılırız sıkıntın geçince lütfen bana bilgi ver Çok sevinirim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim fakat dediğim gibi şu an da zaten bir hocanın gözetimi altındayım Ahmet Bekiroğlu da tedavi uyguluyor bana bu sebeple başka bir hocaya geçmeyi düşünmüyorum. Zaten bu hoca mevzularına kalkıştığım anda daha çok rahatsız ediyorlar beni
Benmde güçlü
Nelerin Güçlü
Nasıl anladın