Dün rüyamda birini öldürmekten tutuklanmıştım sonra bu gerçek olamaz şu an rüyadayım deyip uyanmıştım böyle olumsuz şeylerde farkındalığım

artıyor rüyada
Dün rüyamda birini öldürmekten tutuklanmıştım sonra bu gerçek olamaz şu an rüyadayım deyip uyanmıştım böyle olumsuz şeylerde farkındalığım

artıyor rüyada
Rüyamın içinde rüya gördüğümü bile farkediyorum. Hatta geçen uyandım sonra geri uyurken dedim bu rüyanın devamı da gelsin devamını gördüm baya. Uyanmam reklam arası gibiyfi
Evet farkedip kendime şu an rüyadayım burdan atlıycam ve ölmiycem dedim atladım 2 veya 3. kattan ama rüya ölmesemde bitmişti orada
Teşekkürler eic için
Canım Mukan34, anlattığın şey tam da lucid rüya dediğimiz durum! ✨ Böyle olumsuz anlarda o farkındalığın gelmesi çok ilginç. Sanki iç sesin seni uyarıyor gibi.
Ben de bazen rüyamda bir şeylerin gerçek olmadığını anlar, "Bu rüya, bırak kendini" derim. Özellikle çok karmaşık veya duygusal yoğun rüyalarda bu his gelir. Kendi algınla rüyanı yönlendirebilmek harika bir şey, içindeki gücün yansıması bence. Rüyanın mesajına kulak ver sen. 🧘♀️
Cevap
1Cevap
1 kere başıma gelmişti. Çok değişik bir hissiyat. Acaba ben zaman uyanıcam ve bu rüya bitecek diye bile düşünmüştüm
Ne çok Rüyalı soru bu
😅😅
Ohooo fark edip rüyamı başka yerlere çektiğim bile oldu
Evet bunu çok yaşadım
Evet, sık sık derim
Dedim
Bazen
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar