Az önce bir astrologa denk geldim. Bu zamanlarda bile hala hayatınızda biri yoksa size kesin büyü yapılmıştır diyor 😬 arkadaş bu nedir yaaa? Nerede nasiplerimiz
2 gü
Az önce bir astrologa denk geldim. Bu zamanlarda bile hala hayatınızda biri yoksa size kesin büyü yapılmıştır diyor 😬 arkadaş bu nedir yaaa? Nerede nasiplerimiz
Cevap
14Cevap
Alakası yok. Şuanda zaten hayatında doğru düzgün insanlar olmayanlar çok fazla. Toplumsal kutuplaşmanın olduğu devirdeyiz herkes herkesten nefret ediyor artık. Büyüyle alakası yok.
Kesinlikle öyle katılıyorum sana
Alçalan yükselen çömelen ay mars güneş saturn uranüs Neptün hepsi aslan ahahaha
Ahahahhaahah seviyoruz burcumuzu ama hep sallıyorlar yaaa hani bizim senemizdi?
Her sene bizim senemiz 🥳🥳
İşte buuuı :)
Yapılıyor doğru bana yapıldı yıllarca öyle hayatımı yaşadım bozdum 1 ay falan oldu yeni biri girdi hayatıma
Önemli olan doğum haritası Güneş yükselen ay venüs ve mars önemli
Doğum haritamı çıkarıp yapay zekaya arada yorum yaptırıyorum Ahahah :)
Onu bende yapıyorum ama yapay zeka yüzeysel yorum yapıyor
İşin ehline yaptırmak gerek haklısın. Aslında bi site var millet araştıra araştıra çözmüş olayı
Ben kendim bakıyorum doğum haritasının bütününe göre karakter analizi yapıp hangi konularda nasıl olduğunu falan senin söylediğin site hangisi
aslan burcuyum 10 yildir hic bi konuda yüzüm gülmüyo, ama yalandanda olsa gülüyorum 😂
Benimde 8 senedir yaaa
her sene umut veriyolar ama bisey olduğu yok ne para ne aşk başka burç olsa intihar ederdi ya
Öyle maalesef hep atıp tutturamamaca… gerçi bazılarına tutuyor orası ayrı… yok ya intihara kadar da değil
bi tek şey tuttu bende 2 hafta önce beklemediginiz yerden para gelcek dendi o geldi ama abarttiklari kadar bi miktar degil tabi 😂 şimdi önümüzdeki hafta içi exler dönecek deniyor ne diyosun 😂
Olsun azda olsa iyidir:) inşallah çoğalır tekrar gelir :) bede öyle bir şeyler duydum bence olacak dönenler hissediyorum sence?
inşallah 🙂 aklimda dönecek biri var ve bu kisi daha önce yine dönmüştü umursamamıştım yine döneceğini hissediyorum haftaya olabilir 🙂
Peki anladığım kadarıyla artık umursuyorsun. :) umarım içinden geldiği gibi olur her şey. Bana yaz dönerse :)
artık umursuyomuyum onuda bilmiyorum o anki ruh halime bağlı olabilir 🙂 umarim senin içinde öyle, tamam sende bana yaz 🙂
Tam aslansın ben gibi:) şu ara gelgitli ruh hallerimiz. Bir de şöyle sanırım sende de öyle oldu bu en sonki konuştuğumda bende umursamıyorum dedim ama hep bi şekilde onda buluyorum kendimi nasıl oluyorsa. Tam sildim diyorum sonra hop bir daha 🤣 şu anda yine olmaz bana uygun değil diyorum ama onun döneceğinden de adım gibi eminim hissediyorum. Tamamdır her daim yazabilirsin hadi bakalım neler olacak göreceğiz :)
Buradayım. Sorun nedir?
Bana kim büyü yaptırsın
Geç kaldın
30’ um daha nereye geç kaldım
Bana geç kaldın dedim
Ahahah :)
Şansına küs
Sen küs
Öyle diyen çok oldu ama sonuç hep hüsran
Ahahhhaw
Umarım istediğin nasibi bulursun ablacım. Ben takılıyorum öylesine muhabbet olsun diye. Dikkat et kendine. Acele edip hayatını zehir edecek birine denk gelme.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende seni anladım. Tabii ki öyle şeyler yaşamışsındır. Tanıyanlar be vazgeçemeyenler olmuştur elbet. İnşallah sizin içinde evliliğiniz iyi gider sonsuza dek
Evli olduğumu söylemedim ama teşekkürler temennilerin için.
Ben öyle sandım. Rica ederim. Kalbinden ne geçiyorsa öyle olsun o zaman
Eyvallah. İyi geceler.
Neden aslan
Aslan burcuyum da ne alaka büyü
Burdayım
Aslanım ben
Bende
Ağustos mu
Evettt
Bekarsan evlenelim düğünü ağustosta yaparız kskskd
Ahahahah öyle kolay değil o işler
Şakaydı zaten merak etme ahahah
Ee yani ancak şaka olabilir şu sanal ortamda farkındayım
Bak şimdi lütfen ukalalık olarak anlama bişey diycem
De bakalım içinde kalmasın
Benim yaş 31 ve iş güç maddi durum falan fena değil. Elim yüzüm de çok şükür düzgün. Bu sebepten kimle tanışsam hemen evlilik muhabbeti yapıyor. Sanki ertesi gün nikah masasına oturtacak gibi ahahaha
Aynı durum bende de var ama içine sinen ya da seni etkileyen olmadı dimi
Olmadı olsa zaten bende farkındayım yaş geçiyo
Öyle haklısın. Bugünlerimizi aratmayacak kişiler biran önce gelsinler inşallah. Yakında olur elbet ya diye düşünüyorum
Amin
Sallamış
Evet ben
Buradayım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o tarz yorumlara takılma sen hiç. 💖 Herkesin kendi zamanlaması, kendi yolu var bu hayatta. Nasiplerimiz bazen beklemediğimiz yerden gelir, bazen de kendi içimizde bulduğumuz huzurla şekillenir. Dışarıdan gelen her söze kulak vermek yerine, kendi sezgilerine güvenmelisin. Belki de evren sana şu an başka şeyler fısıldıyordur. İçine dön, dinle. ✨ Kendin için en doğrusunu sen hissedersin. 🧘♀️