Balık burçları ciddi ilişkide sakın diğer kadınlara bulaşmayın yengeç haricinde?

Ben bütün burç kadınlarını analizledim bir çoğunu iyi gözlemledim. Yengeç hariç diğerleri asla bize gelmiyor. Sinsi gibi duruyorlar ama saflar. Sinsilik diye tanımladıkları şey duygusal sezgisel zekayla alakalı bir şey aslında bu da Yengeçlerde fazlaca olduğu için sinsi sanıyor millet onları. Yengeçlerin Balık burcu sevmeyen türleri var onları sallayın zaten Dilan Polat gibi görgüsüz ve cahil oluyor onlar, bunun haricindeki Yengeç kadınından daha verici, fedakâr, sizi iyi dinleyen iyi anlayan başka kadın türü bulamazsınız. Siz Yengeçlere sevginizi ilginizi iyi niyetinizi samimiyetinizi sağlam gösterirseniz sizi yaşatırlar kendilerinden çok sizi düşünürler. Bazı Yengeçler Aslan erkeklerini daha eril bulduğu için onlara çekilebiliyor ama hayatlarının hatasını yapıyorlar frekansları bile tutmaz Aslanın diğer insanlara karşı gereksiz büyüklenme huylarını, patavatsızlığı ve megalomanlığını gördükçe bunu er geç anlarlar, zaten Koçla anlaşamayan Yengeç Aslanla nasıl anlaşsın zıt kutuplar. Bir de Başaklara asla bulaşmayın çok katı ve odun tipler. Akrepler de su grubu olsa bile aşırı tok*sik ve manipülatifler onların iti*ci seslerine asla katlanamazsınız kıskaçlarıyla sok**arlar sizi, normal konuşurken bile kendinden soğuturlar gı*cık sesleriyle.

Balık burçları ciddi ilişkide sakın diğer kadınlara bulaşmayın yengeç haricinde?