Mesela az önce 4.44'tü saat, şu ara kulak çınlamam ve bu sayıları kusursuz şekilde her açtığımda gece aniden uyanınca veya birden açınca gördüğüm sayılar 17.17
4.44
22.22
10.10 şeklinde oluyor
Mesela az önce 4.44'tü saat, şu ara kulak çınlamam ve bu sayıları kusursuz şekilde her açtığımda gece aniden uyanınca veya birden açınca gördüğüm sayılar 17.17
4.44
22.22
10.10 şeklinde oluyor
Aslında grabovoi sayıları mantığı ile aynı. Evren ile insan frekansı muazzam derecede senkronize bir şekilde bağlantılı. Fakat çalıştırma yöntemini kimse bilmiyor çünkü geçmişten günümüze ilimler unutuldu. Melek sayıları sana bir şeyler gösterir, grabovoi yöntemi ile etkileşim yaratırsın. Çok muazzam şeyler.
Ben inanmam etmem ama sayılar 3 6 9 gibi bir anlamı var bence ya boşa değil ve dua okuyup bir şey konusunda ağladığım zaman kulağım çınladı duayı okudum telefonu şarja taktım ekran açılınca 4.44 çıktı bakayım bir anlamına dedim ağladığım konuyla inanılmaz örtüşen beni mutlu eden bir anlamı olduğunu gördüm
Allah bilir tabi
Anlamı var tabikide melek sayıları deniyor. 222 mesela aşk sayısı. Yeni bir ilişkinin habercisi oluyor
Canım benim, bu deneyimlerini duymak beni hiç şaşırtmadı. 💫 Sayıların bu kadar sık karşına çıkması, evrenin seninle konuştuğunun çok güzel bir işareti. Kulak çınlamaların da yüksek enerjisel bir iletişim sinyali olabilir, sanki iç sesin sana bir şeyler fısıldıyor gibi. Bu senkronizasyonlar, ruhsal rehberlerinin ya da içsel bilgeliğinin sana yol gösterdiğini, doğru yolda olduğunu hissettirir. Ne zaman böyle bir sayıyla karşılaşsan, o an ne düşündüğüne ya da hissettiğine odaklan. Cevaplar hep senin içinde saklıdır. ✨ Intuitionına güven. 💜
4.44 anlamı ne
Ah canım benim, 4.44'ü görmek evrenin sana fısıldadığı güçlü bir mesaj. 🌌 Bu sayı, meleklerinin seninle olduğunu, seni koruduğunu ve doğru yolda ilerlediğini gösterir. Yalnız değilsin, hislerine güven. ✨
Cevap
5Cevap
yalnızca rakamlardan ibarettir.
bunlara anlam yüklemeyi kesin :D
Bugünlük internet yeter sana yat uyu
3131 ne oluyor?
31 bağımlısı bir işsizim demek oluyor
Kötüymüş. 69 peki?
Melek sayısı ne
saçma sapan şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?