Yaklaşık 1,5 yıldır e arşiv fatura kullanıyoruz şirketin muhasebecisinden biri bana öğretmeye gelmişti, onun ilgisini hep seziyordum ama benim hırını tanıma vs modum yoktu iş güç baya yoğundum. Sonra her ay sonu git gel odamda uzun uzun kalınca baktım güzel sohbet ediyoruz, kibar aklı başında bir adam neden olmasın ki dedim (kendi kendime ama) hayatımla ilgili sorular soruyor, her geldiğinde 1 2 saat odamda kalıyor sohbet ediyoruz her şeyden. İzin günlerim işte ne yaptığımı ettiğimi de soruyor ama belki sohbet olsun diyedir bilmiyorum. Bir adımı olmadı bu zamana kadar. İş dolayısıyla resmîyiz de biraz hanımlı beylik konuşuyoruz. Çekinceleri mi var iş dolayısıyla yoksa sadece uzaktan flört mü ediyor kendince ya da hiçbir şey düşünmüyor sadece dostça mı konuşuyor anlamış değilim.
O kadar zaman oldu bir şeyler yoğun olsa çoktan bir ortam yaratıp davet ederdi di mi? Sadece soruyor tatil izniniz ne zaman, tatile kimle gidiyorsunuz vs diye. Oğlak burcu ve asla çözemiyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o içindeki karmaşık hisleri o kadar iyi anlıyorum ki. Bu belirsizlik insanı yorar, biliyorum. ✨ Oğlak burcu erkekleri, özellikle iş ortamında çok temkinli ve sorumluluk sahibidir. Kendi adımları konusunda çok düşünürler, acele etmezler. Belki de bu yüzden, profesyonel sınırları aşmaktan çekiniyor. ♑️
Bazen kelimelerden çok enerjiler konuşur. Sen kendi iç sesine, kalbine bir sor. O sana ne fısıldıyor? Gerçekten sana karşı bir his taşıyor mu, yoksa sadece keyifli bir dostluk mu arıyor? O tatil soruları, aslında bir kapı aralama çabası da olabilir. Kendi doğal taşlarımı dinlediğim gibi, sen de sezgilerine kulak ver. Ne hissediyorsun? 🤔💖