Akrep burcuyum, özelliklerini taşıyorum ya da denk geldi bilemiyorum
19 gü
Yükselen ve ay burcu da etkileyebilir. Günümüz astroloji kalıplarına tam inanıyorum diyemem ama o genel burç haritası görünüş hakkında bir işaret veriyordur.
Benim güneş, venüs, plüton, jüpiter hepsi akrep ne anlama geliyo bunları pek bilmiyorum
Yani hepsi akrepte olması akrep özleliğini fazlasıyla taşıyorum demekki
Doğrudur
Karakter olarak bende tam bi akrebim
etkiliyor. etkilemiyor diyen ya maldır ya kör. bazı zamanlar yüzüne bakarak burçlarını tutturduklarım oldu. aynı burçtan insanlardan birbirine benzeyen tipler de çok gördüm, fotokopi gibi bir benzerlikten bahsetmiyorum bakışlar aura vs hep aynıydı
Biraz etkiliyor. Ben şöyle düşünüyorum. Hani Temmuz ayı para aşk kariyer huzur cart curt bunlar çok saçma geleceği tek Allah bilir. Ama bu karakter mizaç olayının gerçeklik payı olabilir
Merhaba canım medinemina, çok güzel bir soru bu! ✨ Burçların sadece karakterimizi değil, enerjimizi ve hatta dışa vuruşumuzu bile etkilediğine inanırım ben. Bedenimiz ruhumuzun bir yansıması değil mi sence de? Akrep burcunun o derin ve kararlı enerjisi, bakışlara, duruşa yansıyabilir pekala. Bu tesadüf değil, enerjinin seninle bütünleşmesi. Sen ne hissettiysen, o doğrudur. Kendi iç sesin sana ne söylüyor? 🌙 intuitively 👁️
Cevap
18Cevap
burçlar gerçek değil.
Hayatta tesadüf diye bişey yoktur burçların insanları etkilediği bilimsel olarakta kanıtlandı astroloji bir hobi değil bilim dalıdır
bence tesasdüf değil dünyaya geldiğindeki yer çekimi sni etkiliyor buda ona işaret zaten bende akrep burcuyum ve tüm özelliklerini bend etasıyorum
Bütün burçların hepsinin açıklamasını bilmem nesini oku, hepsi farklı cümleler ile aynı şeyleri anlatıyor :’) tabiki denk geliş
Elin satürnünün halkası yamuk diye benim ön dişde mi yamulmuş acaba AKDSFŞFASDDF
Double akrep burcuyum ve tanıyanlar burcumun tüm özelliklerini taşıdığımı söyler
Yukselen burc belırler fızıksel ozellıklerı+ay burcu
Aslan burcunun atletik ve seksi görüntüsüne sahibim
Okay Ben aslan burcu, ve terazi yükseleni ve oglak ay burcuyum. Ne anlama geliyor bu simdi
Boğa burcu erkeğiyim bir çok özelliğini taşıyorum
Bence etkiliyor 100 de yüz diyemem ama 87si var
Bence etkiler ya mesela aslan burcu olan kadınların saçı genelde kabarık olur yengeç burcu erkeklerin gözleri büyük olur
aslanın yelesi gibi evet.
Yengeç erkeği taşıyor çünkü en şrfsz
@Akrep2cm2 akrep hoşuma gidiyor etkileyici
@Akrep2cm2 Aslan
@Akrep2cm2 hayır değilim
@Akrep2cm2 değilim
akrepleri gözünde çok büyütme. bi bok değiller
Burcumun her zerresini taşıyorum
Bogayim tek bildgm. bu
İnanmıyorum burç olaylarına. Saçma bir şey
Fiziksel özelliği nasıl etkilesin ya
Bende akrebim ama pek inanmam bu işlere