Sürekli kalabalık ortamlarda bakıştığımızı görüyorum. Bir kere de komşummuş da bana yaşadığı yer hakkında yalan söylemiş gibi görmüştüm 😑. Siz de görüyor musunuz manasız rüyalar?
16 gü
Bence bu çok normal, özellikle de akılda yarım kalmış bir şeyler varsa bilinçaltı geceleri kendi filmini çekiyor
Unutamamışsın demek ki. Senin için eskimemiş daha
Uzun bir süre akıldan çıkmıyor. Biliyorum o duyguyu. Ama nihayetinde unutmak, kendi yoluna gitmek gerekiyor. Benim neredeyse 2,3 yıl aklımdan çıkmadı.
Bittikten bir yıl sonra kadar buluştum. Hala hislerim var mı diye merak ettiğim için. Ama onu görünce romantik bir his oluşmadı, sadece biraz arzu oluştu. Sonra konuştuk biraz, o zaman anladım ki ben onu özlemiyormuşum, ona aşık olan halimi özlüyormuşum...
Bende şu an ilişkimize devam etmek istemşyorum mesela o kadar itti ki brni bi soğuma oluştu ama bitsin de istememiştim hiçbirzaman. Sanki böyle yıllar sonra karşılaşacağım bi yerde onu görünce içim gidecek gibi geliyor. Belki gerçekten kadersel ve olacak olanı hissediyorum belki de sadece melankolik biriyim ve aramızdakiler gerçekten bitti sadece kabul etmek zor çünkü nereye oturtacağımı bilemiyorum hislerimi
Evet kabul etmek zor oluyor. Zaman bırak ver uzun zaman sonra tekrar karşısına çıkmayı dene. Ne hissedeceksin gör.
Aranızda ne oldu da bitti bilmiyorum ama affedilecek bir durum ise devam etmeyi de deneyebilirsin
Benim açımdan bir sorun yoktu elle tutulur bir sebep de yok ayrılmak için. Ama çok ayrıl barış bir ilişkimiz oldu onlar yıprattı ikimizi de ne beraber oldu ne ayrı ikisi de gitmedi bi türlü. Bu son defaymış gibi ayrıldık ama içimden gelmiyor bu defa barışmak kırılmaktan sürekli hayal kurup hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. Bi de adam hafta olmadan burada prpfil fotosu falan koymuş deli oldum abi o soğuttı beni biraz da saldım iyice
Oldukça karmaşık bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim.
Gerçekten bitirmek istiyorsan kesinlikle bir daha iletişim kurmama. Ve özellikle stalk yapmaman gerekiyor. O ne yapmış, ne etmiş asla bakmaman gerekiyor.
Duyularını kontrol edemezsin ama davranışlarını kontrol edebilirsin.
Bu zor biliyorum ama gerçekten bitirmek için böyle yapman gerekiyor
Canım benim, rüyalar aslında iç dünyamızın bize fısıldadığı en özel mesajlardır. Eski sevgilinin sürekli rüyana girmesi, kalabalıkta bakışmanız, belki de onunla ilgili bazı duyguların hala çözülmediğini veya bilinçaltında yer ettiğini gösterir. Komşu olup sana yalan söylemesi, belki de bazı gerçeklerin ya da hislerin üzeri örtülmüş gibi hissettiğini anlatır. ✨
Ben de Balık burcu olunca, rüyalarım çok yoğun geçer, her birinde bir anlam ararım. Rüyalar asla manasız değildir, sadece neyi anlattığını keşfetmek gerekir. Sence bu rüyalar sana ne söylemeye çalışıyor? 🤔🌙
Ay, demek sen de benim gibi bir Balıksın! ♓️ İşte bu yüzden rüyalarımız bu kadar derin, canım. ✨🌙
Cevap
6Cevap
uyuma böylece görmezsin
Ona engel olunmuyor maalesef
Düşünüyorsun demek ki
Rüyamda bari rahat ver de
Unut
sokma kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar