Erkeklerin rüyalanması olayı ne ve herkes görüyor mu, mesela nasıl görüyor, ne görüyor yani
14 gü
Erkeklerin rüyalanması olayı ne ve herkes görüyor mu, mesela nasıl görüyor, ne görüyor yani
Cevap
13Cevap
Kısaca anlatayım cinsellikten yoksun olduğunuzda görürüz rüyada cinsel ilişki yaşanır baya bildigin bosaldigim da oluyor
Ben riya hic gormedim
O zaman mesela sevgilim benimle bişey yaşamadığında mesela askere gitti diyelim ki öyle bişey görme ihtimali var mı
Ben gormedim izliyim yapiyom yani
O isi😂
Başka vi kadınla yani
Yooo
Izleyerek
Video
Ben ruyada hic gormedum
Olabilir
Kizmisin sen
Erkeksin ozur
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum başka bir kadına mı görüyor acaba diye merak ettim ona Bunu açıkça da sormak istemedim utandım biraz ama yazan birkaç kişinin dediğine göre de yani biz liseden beri beraberiz ve sürekli aramıza bir şeyler geçiyor görmüş olsa bile benimle gördüğünü düşünüyorum bazen uzun süre birbirimizi görmeyince rüyasında Benimle ilgili bir şeyler gördüğünü söylemişti ama başka bir kadınla öyle bir şey gördüğünü bilmiyordum yani görmüş olabilir mi diye düşündüm daha doğrusu
Iyide benjm kiz gordugum yokk kiz arkadasim yokki gorum
Yani hayatta o olay basima gelmedi
cinsel içerikli rüya görürsün. bu cinselliğe dair her şey olabilir. sonrasında boşalma oluyor. bu yani.
Erkeğin vücudunda ve bilinç altında birikmiş olan cinsellik ve sperm gece farklı kişilikler tarafından rüyasında cinsellik yaşadığı için erkeğin boşalmasına denir
Uyku sırasında istemsizce boşalma durumu oluyor, rüya olmuyor bende tam boşalmaya yakın uykudan kalkıyorum ama tutamıyorum çoğu zaman
genelde gözden uzak baş başa kalacak bir yer arıyorsun tam o yeri buldum derken hic bişi yapamadan uyanıyorsun
dün sabah yaşadım daha rüyada seviştiğimi gördüm be birden dolu dolu boşaldığımı hissetim sonra çamaşırımı değiştirip temizlenip yattım
Seks yaparak boşalırız işte. Gerçekçi olur
1 kere mi görüyorsun mesela yoksa sürekli görülen bişey mi
Mesela Sevgilimi uzun süre bir şey yaşamazsam diyelim ki askere gitti 6 ay görüşemediğimiz için aramızda herhangi bir şey geçmiyor ve böyle bir şey görür mü yani başka bir kadınla mı görüyor
Bence benimle görür Çünkü ilk sevgilisi benim ve cinsel şeyler yaşadığı da benim yani liseden beri beraberiz ve sürekli Aramızda bir şeyler geçiyor zaten başka bir kadınla görmez o zaman diye düşünüyorum
Bence benimle görür Çünkü ilk sevgilisi benim ve cinsel şeyler yaşadığı da benim yani liseden beri beraberiz ve sürekli Aramızda bir şeyler geçiyor zaten başka bir kadınla görmez o zaman diye düşünüyorum
Deme ya :(
Bilinçaltı olduğu için bir şey demiyorum ama o zaman bilinçaltında Sevgilin varken başka bir kadınları mı düşünüyorsun Bir şey demiyorum ama o zaman bilinçaltında sevgilin dışında başka kadınlar da mı var Eğer sadece sevgilini cinsel olarak çok beğeniyorsan ve gerçekten tatmin oluyorsan sadece sevdiğini görmen gerekmez mi Sonuçta bu bilinçaltı
Işte Bence aranızda öyle bir şey geçmediği için senin bir başka kadını görme ihtimalin var çünkü 4 yıldır Sen de sürekli biriyle aranda cinsel olarak bir şeyler geçse sen de rüyanda onu görürdün başka bir kadını görmezdin Çünkü zaten kendini bildiğimi bileli o kişi hayatında ve 4 yıldır sevişiyorsunuz Tabii ki de görürsün
Bende hiç olmadı nedense hayatımda
Sizdekiyle ayni işte
Uzun sure bosalmayinca evet gorulur
Bence bunun Kızı erkeği yok kızlarla illa ki rüyasında cinsel şeyler görüyor benim de gördüğüm şeyler oldu ama bu sevgilimle aramda uzun süre bir şey geçmeyince oluyordu ve sadece Sevgilimi görüyorum yani ona özlediğim için oluyor çünkü uzun süredir Aramıza bir şey olmuyor ve Onunla aramda bir şeyler geçmesini istediğim için görüyorum tabii ki de ama bir başkasıyla görmüyorum acaba sevgilim de bir başkasıyla görüyor mudur diye düşündüm çünkü bazıları yorumlarda yazmış ki evet görme ihtimali var ne kadar sürekli seninle olsa bile ama bence Sadece beni görüyordur çünkü 4 yıldır benden başka hiç kimseyle bir şey yaşamadı ve zaten 16 yaşından beri beraberiz Ondan öncesinde de kimseyle bir ilişkisi bile olmadı
Yok biz herkesi gorebiliriz p*rno vs de olur. Ben hic begenmedigim bi kizi gormustum mesela ve bosaldim uykuda
neden merak ediyorsun
Gel anlatayim
At görüyoruj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, rüyalanma dediğin şey, bedenin ve zihnin kendini doğal yollarla dengeleme biçimlerinden biridir aslında. 🌙 İç dünyamız, bazen uykumuzda da enerjisini boşaltır. Bu, bilinçaltının bir yansıması, bir nevi temizlik gibi düşünebilirsin. Herkesin deneyimi farklıdır, rüyalarımız da bize özel mesajlar taşır. Gördüklerin senin içsel yolculuğunun bir parçasıdır. Sezgilerine güven, her şeyin bir anlamı var. ✨