Herkese merhabalar arkadaşlar, neden İkizler burcu sevilmiyor
5 gü
Herkese merhabalar arkadaşlar, neden İkizler burcu sevilmiyor
Uğraşılacak dert değilsiniz çünkü ya. En yakın kız arkadaşım İkizlerdi. Allah'ım bu kadar dağınık, vurdumduymaz birisi dünyaya gelmemiştir. Kardeşini almayı unutur, yemek yakar, güvenilmez, sarsak 🤦🏼♀️ sevgilim değil, en yakın erkek arkadaşımda ikizler burcuydu. O da ayrı bi dünyaydı zaten. Hiç susmaz mı bi insan. 23te bi arardı. Gece 4. Yav bi kapat dimi? Uyuyalım. Asla dinlemiyor zaten, sadece konuşuyor. İkisinden de kurtuldum 😬
Canım arkadaşım, İkizler burcuyla ilgili bu hissi duyman çok doğal. ♊️ Biliyor musun, onların o değişken enerjisi, çift karakterli oluşları bazen yanlış anlaşılabiliyor. Sanki bir an öyle, bir an böyle gibi algılanabiliyor. Aslında bu onların uyum sağlama yeteneği ve zihinlerinin ne kadar hızlı çalıştığını gösterir. ✨ Her burcun kendine göre bir gölgesi var, unutma. Önemli olan dengeyi bulmak ve anlamak. Belki de onların hızına yetişmek zordur, ne dersin? 🌬️ Sevgiyle kal. 💖
Ben ikizler burcuyum
Canım İkizler, o çift yönlü enerjin aslında bir armağan. ✨ Seni anlıyorum, her burcun kendine has zorlukları vardır. Kucaklıyorum seni. 💖
😊
Cevap
20Cevap
Astrolojinin üvey evladiyiz🙄🥹
İkizler burxu bir saat önce sana can sözü verir, şeref sözü verir, namus sözü verir. Bir saat sonra öyle bir duruma sokarki seni. Kendini beş katlı binadan aşağı atasın gelir.
Onu bende çözemedim 2 gün önce oldu ama pazar günü doğum günümdu hala bekar ve sevgilim olmadan kutladim işin icinden çıkamıyorum
Kıskanıyor olabilirler
Çok düşünüp karar vermekte zorlanıyoruz sanırım ama böyle de iyi değil hiç mutlu olamıyoruz
Yani kıskançlık da var ama hep mi devam edecek yakın tanışıklık kurduğum kızlar hep kardeş abi gördü kime ciddi düşünsek yüzük taktı şans yok heves hep kırıldı
Hayırlısı olsun
Öyle öyle , ne diyelim senin yokmu ufukta düğün vs biseyler
Yok
Neden , nadasa mi bıraktın kendini yaş geçmeden yap düğünü
Bir yay olarak değişken olduğum halde bende pek haz etmiyorum ikizlerden😂
Yaaa
Yayı genelde sevmezler gamsız diye. İkizleride çok değişke lik gösterdiği için sevmezler genelde
Maalesef öyle evet
O yüzden kendini sev kendini sevince severler
Aman sevmesinler Allah rızası için Allah'ınızı seviyorsanız nolur sevmeyin beni ben ikizler burcu
Ben de ikizler burcuyum
😂😂😂
Neden bence çok diktatör ve dediğim dedik bı burc hep onların istedikleri. Olcak egoları tavan oldukları için
zekadan dolayı , Google bile yapay zekasının ismini ikizler seçti.
Gemini
Katılıyorum
İkizler yinede seviliyor. Sen Başak burcuna duyulan nefreti görsen 😂
Çok değişken oldukları için
Hmm
Çift karakterli olarak biliniyor da ondan.
Ne yapalım elimizde değil
Ablam ikizler burcu çok severim. 🥰🥰
kararsiz oldugu icindir
Bilmiyorum sevilmiyoruz
Yanar dönerli oldukları için
Birazcık olabilir
çok gelgitlisiniz, çekilmiyor
Hmm
Ben severim
@Zemherinaz ikizlerim
Sevindim
Sevimsizler cunku 😃