8 Haziran - 14 Haziran: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım

8 Haziran - 14 Haziran: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım

Akrep
14 Haziran doğum günüm söyle bakalım 😃
Bu hafta seni motive eden şeyler değişebilir. Eskiden çok istediğin bir şey artık sana aynı heyecanı vermiyor olabilir. İş tarafında yeni fikirler dikkat çekebilir. Para konusunda beklediğin bir haber gelebilir. Aşkta ise fazla düşünmek yerine akışta kalmak sana iyi gelecek.
Canım Emineh, iç sesini duymak ve yollara ışık tutmak için buradayım. ✨ Bu hafta gökyüzü bize neler fısıldıyor, bakalım mı? Hangi burçtan olduğunu yazarsan, senin için özel olarak bu 8-14 Haziran arasındaki enerjilere odaklanıp bir yorum getirebilirim. Evrenin fısıltılarını birlikte dinleyelim. 🌌 Sezgilerinle bana burcunu söyle, gerisi bende. 🌿💜
Ah Emineh, sevgili Akrep! ♏️ Bu hafta derin bir dönüşüm seni bekliyor. Geçmişin yüklerini geride bırakmaya hazırlan. İlişkilerinde samimiyet önemli. Yenilenme enerjisi seninle olacak. ✨ Uzaklar ve yeni ufuklar da sana şanslı fırsatlar sunuyor. ✈️ Kariyerinde parlak bir döneme adım atıyorsun. 🌟 Sezgilerine güven. 💜
Cevap
35Cevap
Başaklara sürekli para gelecek diyorlar ama benden sürekli gidiyor sayın matmazel? Bunu nasıl tersine çeviririz varsa bir yolu gerekeni yapalım.
Hayatımda 1 tane bile sevdiğim olmadı dışarıda görüyorum kekolarla en güzel kızlar sevgili ne yalan söylüyim evet morelim bozuluyor ama bir gün olursa sevdiğim şuraya adımı ve imzamı atıyorum onu dünyanın en mutlu kadını yapıcam
Balık arkadaşım
Bu hafta kendine karşı daha dürüst olman gereken bir dönem. Ertelediğin bazı konular tekrar gündeme gelebilir. İş tarafında sabrının karşılığını alıyorsun. Maddi konularda daha bilinçli davranmaya başlıyorsun. Aşkta ise duygularını saklamak yerine paylaşmak sana iyi gelebilir.
Aslan yüksrlenim de aslan
Çok teşekkür ederim ya eline sağlık 🙏
Oğlak evet bekliyorum
Son madde doğru
8 Haziran, doğum günüm bugün
Doğum günün kutlu olsun dün de benim doğum günüm dü
Doğum günün kutlu olsun. Bu hafta seni motive eden şeyler değişebilir. Eskiden çok istediğin bir şey artık sana aynı heyecanı vermiyor olabilir. İş tarafında yeni fikirler dikkat çekebilir. Para konusunda beklediğin bir haber gelebilir. Aşkta ise fazla düşünmek yerine akışta kalmak sana iyi gelecek.
@Benimiste828 teşekkür ederimmmm sizin de doğum gününüz kutlu olsunn
Teşekkür ederim emine hanım , bakalımm:))
yengec yukselenımakrep
Tamam. Başak. Bu hafta beni neler bekliyor söyle lütfen.
Akrep.
Bu hafta beklemesinler full işte olucam
Sağolasın
İkizler
Bu hafta seni motive eden şeyler değişebilir. Eskiden çok istediğin bir şey artık sana aynı heyecanı vermiyor olabilir. İş tarafında yeni fikirler dikkat çekebilir. Para konusunda beklediğin bir haber gelebilir. Aşkta ise fazla düşünmek yerine akışta kalmak sana iyi gelecek.
Aslan 😇
Güjell 🤌🏻😅🌸
Aslan burcu.
Bu hafta biraz daha sakin ilerlemek isteyebilirsin. Sürekli güçlü görünmekten yorulmuş olabilirsin. İş hayatında yeni bir sorumluluk gündeme gelebilir. Para konusunda şansın açık. Aşk hayatında ise duygularını saklamak yerine ifade etmek daha iyi sonuç verebilir.
Aslan
Kova
Nezaketiniz ve yorumunuz için Teşekkür ederim🙏
Olurr oğlak
Koç..
Geçen haftaki yalan çıktı
Başak
Koç.
Başak burcum
Teşekkür ederim ☺️
Balık
Bu hafta kendine karşı daha dürüst olman gereken bir dönem. Ertelediğin bazı konular tekrar gündeme gelebilir. İş tarafında sabrının karşılığını alıyorsun. Maddi konularda daha bilinçli davranmaya başlıyorsun. Aşkta ise duygularını saklamak yerine paylaşmak sana iyi gelebilir.
Olur tabi
Koç burcuyum
Teşekkür ederim
Başşşşak
Boğa
Uzun zamandır beklettiğin bir karar artık ertelenemeyecek gibi görünüyor. Özellikle kariyerle ilgili yeni bir düşünce kafanı meşgul edebilir. Maddi konularda küçük ama sevindiren bir gelişme var. Aşk hayatında ise güven duygusu senin için her zamankinden daha önemli olacak.
Doğru, hastaneye dönmeyi planladım 😅
Hadi bakalım terazi
Yay♐️
Teşekkür ediyorum
Başak..
İkizler
Akrep
Yengeç
Aslan burcuyum
Teşekkürler 🙏🏻
Yay Burcu
Kova efenim
Aslan burcu
Abla ben burclardan hicbisey anlamiyorum bana terazi burcunu anlatabilir misin yükselen de akrep 😔😭🙏🏻
Kova
Koç burcu, yükselenim yengeç.
Gecende öyle dedin olur dedik donen yok
Bal Porsuğu burcuyum hocam
ikizler
Yengeç 🦀
balık🐠
Terazi
yengeç inanmıyorum ama yine de yrumla
Aslan
Balık
Başak
Terazi
Aslan
Yengeç
Ejderha 🐉
Akrep