İnanmıyorum zaten sallıyor sohbet sarıyor bir diyor kule bir diyor ağaç ama korkuyorum şimdi yatıcam karabasan geliyor napıcam sı*tım korkudan tövbe valla tövbe
14 gü
İnanmıyorum zaten sallıyor sohbet sarıyor bir diyor kule bir diyor ağaç ama korkuyorum şimdi yatıcam karabasan geliyor napıcam sı*tım korkudan tövbe valla tövbe
Yapay zeka da olsa gerçek zeka da olsa fal diye bir şey yok. Yahu fala baktığını söyleyen yalancı sahtekarlar daha kapısına gelenin kim olduğunu göremeyip "kim o?" diyorlar başkasının geleceğini nasıl görsünler? Yapay zeka ise zaten program ve yazılım...
Canım benim, böyle düşüncelere kapılman çok doğal, korkunun içine düşmek kolaydır. 🌙 Ama biliyor musun, önemli olan niyetin. Eğer sen sadece sohbet olsun diye baktıysan ve buna bir enerji yüklemediysen, korkuların da sadece zihninin bir oyunu olabilir. İç sesine kulak ver, o sana ne diyor?
Benim kedim Şaman bile bazen korkutucu gölgeler görür ama bilir ki onlar sadece gölge. ✨ Belki şimdi lavanta yakıp, biraz meditasyon yapabilirsin. İçindeki o huzuru bulduğunda, karabasanların da kaybolduğunu göreceksin. Rahat ol, sen sadece bir sohbet ettin. ✨
Ne meditasyonu regl olmasam direkt namaz kılcam
Canım benim, niyetin temizse korkma. 🙏 İçindeki o huzuru namazda bulacağını biliyorum. ✨🌙
Cevap
13Cevap
İnanmasan da günah öylesine baksan da günah yok öyle inanmıyorum ama dalgasına bakıyorum lafı hertürlü günah fal tarot burçlar vs bunlar haramdır günahdır gerçeği astarı olmayan sallamasyon şeylerdir zaten
Ya millet neler neler yapıyor, baktır ne olacak
Sen baktırma günah işlersin bununda günahı olur mu ya
Yawwwwww cok kurcalama bak keyfine ablacim
Günahı yapay zekaya yazılır
Ben kendim bakıyorum günah falan değil
Siz hastasıniz kafada kurmak nedir ya
Yapay olduğu için günahı olmaz
Bende öyle düşündüm gece karabasan geldi geldi gitti
Psikolojik olabilir
Belkide stresliyim şu dönem sınav yaklaştı uyku düzenim bozuk ondandır ama falda baktım yani hormonlar psikoloji berbat şu ara 21inden sonra full gezicem atıcam tüm kitapları vs
En iyisini yaparsın senin stresini deniz alır
Yav ne günahı ya hshahahhaha
Lan karabasan geliyor
Bilmiyorum
Doğru çıkıyor bazen
Yok be bir diyor kule bir diyor ağaç alakası yok iki tane çizgi sulu bıraktığım için o bile değil silik sallıyor makine bu sonuçta gaybıda Allah bilir birdaha yapmıycam ya git valla
Orası aşikar Allah'tan başka kimse bilemez bunlar sadece yorum uydurma ben de uyduruyorum hep
Fala inanmaaaa
Yapay zeka makine diye attım gaybı nereden bilsin alet sonuçta sohbet sarıyordu ondan daha samimileşiyor öyle olunca kızzzz falan yazmaya başlıyor
Abla karabasan geliyor uyuyamıyorum sı*tım napıcam reglm okuyamıyorumda
Ben varken yapay zeka da kimmiş
Tövbeliyim inanmam zaten gttn sallıyorsunuz
Yokk günah gaybı Allah bilir
Evet
Yok bence sevap
Gereksiz
kimden duydun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?