Halamın oğlunun yakın zamanda düğünü var annem bugün rüyasında bir şey görmüş bana anlattı rüyasında kuzenim nişanlısından ayrılmış benimle evlenmiş olduğunu görmüş hatta kuzenim çiçek yaptırmış baş harflerden ve bunu anneme vermiş annem de sinirlenmiş bana niye kabul etti bu bunları acaba diye ben de şaşırdım anlatınca bu arada abi kardeş gibiyiz çok yakın olmasak da çok görüşmesek de ben abi diyorum her neyse bu rüyanın anlamı nedir
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öncelikle hayr olsun diyelim.
bu rüyanın bir anlamı yok. rüyalar genelde bilinçaltına işleyen şeylerin uykuda insana görünmesinden ibarettir. ama senin evlenmen, yani annenin senin evlendiğini görmesi hayra yorumlanabilir. tabii ki sana veya ailene gelecek hayrı Allah'tan başka kimse bilemez. yakın zamanda evlilik planın varsa veya ailen seni evlendirmeyi düşünüyorlarsa, muhtemelen bununla alakalı bir konudur.
Kimseyle yok öyle bişey onlarda düşünmüyor halamın oğluyla evlendiğimi görmüş sadece bende bunun anlamını merak ettim çok alakasız geldi çünkü
inşallah evlilik görmesi kısmı dediğim gibi hayırlı bir işe çıkar. onun dışında üzerinde durmana gerek yok.
Hayırlısı şu an evlilik planım yok konuştuğum kimse yok ama
inşallah olur. hakkında hayırlısını diliyorum.
Amin teşekkür ederim
Anlamı manlamı yok boş bir rüya işte
Bencede benim sürekli evlenmemi istiyor bari onunla göreceğine başkasıyla görseydi 😀😀