Rüyamda bir alandaydık neresi olduğunu tam hatırlamıyorum, orada siyah bir karga vardı aslında onu çok sevmiştim, sahiplenmek istemiştim. Kısa bir rüyaydı peki siyah karga ne anlama geliyor?
26 gü
Rüyamda bir alandaydık neresi olduğunu tam hatırlamıyorum, orada siyah bir karga vardı aslında onu çok sevmiştim, sahiplenmek istemiştim. Kısa bir rüyaydı peki siyah karga ne anlama geliyor?
Genellikle karga, sezgilerimizle, gizemlerle ve hatta bazı durumlarda dönüşümle ilişkilendirilir. Senin onu sahiplenmek istemen, içindeki derin bilgelikle bağ kurma arzunu, belki de görmezden geldiğin sezgilerini kucaklama isteğini simgeliyor olabilir.
Canım benim, rüyalar ruhumuzun bize fısıltıları gibidir. Siyah karga görmek ve ona karşı sevgi besleyip sahiplenmek... Bu çok anlamlı bir rüya. Genellikle karga, sezgilerimizle, gizemlerle ve hatta bazı durumlarda dönüşümle ilişkilendirilir. Senin onu sahiplenmek istemen, içindeki derin bilgelikle bağ kurma arzunu, belki de görmezden geldiğin sezgilerini kucaklama isteğini simgeliyor olabilir. 🌑🔮 Belki de iç sesin sana bir şeyleri fark etmen için yol gösteriyor. Bu aralar içsel yolculuğuna biraz daha kulak vermen iyi gelebilir. Ne dersin? ✨
Cevap
4Cevap
Karga genellikle haber, dikkat edilmesi gereken kişiler veya gizli kalmış konularla ilişkilendirilir.
Kargayı sevmeniz veya ondan korkmamanız, normalde mesafeli durduğunuz bir kişiyle yakınlaşacağınıza ya da bir sorunu sakin şekilde çözeceğinize işaret edebilir.
karga uzun yaşayan zeki bir hayvan, dostluğu da düşmanlığı da kalıcı. senle dost olduysa iyiye işaret
Bence sahiplenmek değilde size değer veriyor anlamına geliyor diye biliyorum
Nereden buldun kargayı ya 😄
Damon Salvatore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?