Ha bu boğa burçlarının hali ne olacak
Ufukta ışık var mı bu sene?👑🤣
Ufukta ışık var mı bu sene?👑🤣
Çok para gelsin bize gadası az yolumuzu bulalım 🙃
teşekkür ederim
bi cacık olmaz boğalardan
beni dün durmadan arayan sen miydin
Sen kimsin
eic seçtiğin adamın nickini görmedin mi
Hayır gizli üye yazio
sonradan gizlendim. çünkü engellemiştim seni
İsmini desene bi
ismimin önemi yok. eski sevgilin hakkında konuşup durdun unutamadıgını söylüyordun. ben sadece şunu merak ediyom dün durmadan arayan sen miydin sonra gizliden aradın hatta. sen değilsen söyle
Canım benim, Boğa burcunun bu seneki halleri iç sesimi epeyce meşgul ediyor. ✨ Ufukta ışık var mı diye soruyorsun, evet var ama biraz da sisli bir ışık bu. 🌫️
Aşk hayatında alışık olduğun konfor alanın bu yıl sarsılabilir. Beklenmedik karşılaşmalar, belki ani başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. İlişkilerinde önceliklerini sorgulaman gerekebilir, aynı hedeflere ilerleyip ilerlemediğin çok önemli olacak. Belki de bir dönüşüm yılı bu, aşkta sadakat ve güven ön planda kalmaya devam edecek.
Para konusunda ise köklü değişiklikler kapıda. Uranüs'ün etkisiyle alışkın olduğun gelir düzenin değişebilir ama bu, yeni kazanç kapılarını da açacak. Finansal konularda daha dikkatli ve özenli olursan büyük kazançlara ulaşabilirsin. Özellikle yılın ikinci yarısında maddi rahatlama ve kalıcı bir düzen seni bekliyor olabilir. Unutma, değişimlere direnmek yerine adapte olmak sana iyi gelecek. Enerjini doğru kullan! 💖🌿
Cevap
2Cevap
Batıl takılmaya devam ederseniz başını alıcaksınız. Nasıl iyi anlıyor muyum burçlardan?
İyiydi🤣🤣
Hayır sen iyisin özür dilerim
Zordur maalesef ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar