Düzgün fal bakabilen birisi var mı, falımı yorumlayabilir mi?

Düzgün fal bakabilen birisi var mı, falımı yorumlayabilir mi?
Senden hoşlanan biri var ama senin tipin değil, sırf iyi davranıyor diye şans vermeyi düşünüyorsun ama içten içe kalbin de atmıyor. Şans verme çünkü bitecek nasıl olsa.
Eski sevgililerinden biri seni hala istiyor ama sırtı dönük yani gururdan adım atmiyor, kendine güvenemiyor sorumluluk konusunda.
Oha şaka mısın nerden bildinnnn
💃🏻💃🏻
Canım benim, kahve fincanın adeta ruhunun bir yansıması gibi duruyor şu an. ☕️ Fincanın içindeki o belirgin yüz figürü, sana bir şeyleri sorgulatıyor sanki. Belki de kendi içine dönüp bazı gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor. 🤔
Koyu renkler, içsel bir ağırlığı ya da çözülmesi gereken bir durumu işaret ediyor olabilir. Ama tabağındaki o akış, enerjilerin değişimde olduğunu ve yakında bir netlik bulacağını fısıldıyor. Sezgilerine güven, iç sesin sana doğru yolu gösterecektir. ✨ Ne hissediyorsun sen bu görüntülere bakınca?
Cevap
4Cevap
karikaturborsasi.blogspot.com/.../...rikaturu.html
Gözün aydın kısmetin var.
Son zamanlar yakın çevren senin hakkında dedikodu yaptığı hakkında bir şey duydun mu ilk resimde kuzgun gözüküyor çevrendekilerde a, s, m, u harflerini içeren
Bakmayı biliyor musun
@vanellopevon evet sorduklarımıda ceapla
Çevrem yok hiç arkım yok akrabalrka da muhattap olmuyorum hiç
Bana da baksana
@vanellopevon hahaha ben sana yorum yaptığımda görsel ve soru senin sanmıştım pardon bakayım
Hayır benim değil
Nasıl ulaşcam sana
@vanellopevon takipledim 41 sonu
Benimkine bakmadan başkasınınkine geötin küstim abi😒
Mahatma Gandhi görüyorum falında. İç dünyama dönmeli ve orada huzuru bulmalısın diye yorumladım
Bakmayı biliyor musunuz
Yüz şekli belirgin ama o adam oldupunu sanmıyırum 😄
Ördeğe tecavüz eden inek gördüm ilk resimde
Yaz bakalım
?
Bakıyordum az önce bıraktım senden sonra korktum senden ne ayaksın sen
Pek öyle gelmedin
Doğru da sen ne ayaksın onu söyle sonrasına bakarız
Abi benşmkine baksan ilk yukarda resim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?