Son 4 yıldır birtakım belirtilerle beraber uykumda korkuyorum. Bir de çok agresif, sinirli oldum, ailemle sürekli tartışıyorum, anlaşamıyoruz. Baş ağrısı oluyor sebepsiz, bir de aşırı uyku hali var. Her neyse, acaba öyle bir şey mi dedim ki daha önce ailem birçok kez hocaya baktırdı, muska falan yazdılar ama faydası olmadı tabii. İnternetten açıp rukyeler dinliyorum pek bir etki görmedim, gayet rahat dinliyorum ama uykumda sürekli korkuyorum şu son 2 yıldır özellikle. Nasıl bir şey biliyor musunuz, uyuduğumun ve nerede olduğumun bilincindeyim, rüya görmüyorum. Diyelim ki sağ tarafa yatıyorum, bir şeyin geldiğini hissediyorum, bana ya bastırıyor ya bana sarılıyor gibi ya da dürtüyor bazen, böyle. Bir de ben bağırıyorum, bugün de çok bağırdım, yatağın sarsıldığını hissettim, bir de bazı sesler duyuyorum. Nedir bunun sebebi anlamıyorum. Yıllar önce bir ritüel yapmıştım, ondan mı acaba
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de çok merak ediyorum ya bir türlü rahata eremedim çok çabalıyorum ama hiçbir şey yolunda gitmiyor
Hocanın diploması yok ya hani bide psikiyatriste mi gitmeyi denesen acaba
Psikiyatrlik bişeye benzemiyor ki bunlar ama
Hocalık neye benziyor çevrende her gün birileri mi çarpılıyor
Bişey dadanmis olma ihtimali yüksek geçmişte ritüel yapmıştım dedim
O zaman herkese dadanırdı bunlar değil mi ayrıca geçmişte yaptında şimdi mi dadanası geldi bunların Allah aşkına
Zaten ritüeli yaptıktan bi kaç ay sonra başladı
Hmmm bu çok şüpheli bence hemen bi şeytan çıkarma ayini yapmalıyız
Canım neredeyse aynı şeyleri bende yıllarca yaşadım kurtuldum ama 1 aydır çok daha güzel bir hayatım var
Ne ritüeli yapmıştın
Nazar kırma diye geçiyordu üstümdeki nazarı kırmak için yumurta ile yapılan bişey
Büyük ihtimalle boşuna kuruntu yapıyorsun
O zaman sebebi be
Ne.
Bir çok sebebi olabilir, ben bu konularla ilgileniyorum zaten sorularıma bakabilirsin
Psikolojik olabilir mi
Büyük ihtimal psikolojiktir
İyide mantıklı gelmiyor ki öyle korumanın psikolojik olması
Net bi belirtin yok
Net belirti derken neyi kastediyorsunuz söyler misiniz
Mesela gölgeler görüyor musun
şu an hayır ama önceden oluyordu ritüeli yaptıktan sonra başladı uzun süre devam etti
Tılsımlı sözler söylemediğin sürece kolay kolay bir şey olmaz, bayılmaların falanda yoksa kafaya takma
Bayılma yok tilsimli söz yoktu ama ritüel sırasında yumurtaya yazılan bişeyler vardi
Öyle her ritüelde bir şey olsaydı😂
Peki o zaman neden korkuyorum bildiğin bi erkek sesi bana bişeyler söylüyordu uyku uyanıklık arasında bi kerede yine uyurken içimden besmele çektim bi erkek sesi de söyledi aynı şeyi bağırdım
Bide uyurken bişey yüzümü okşuyor gibi olmuştu bi kerede dudağımdan öpmüştü
Ne söyledi
Ne söylediğini hatırlamıyorum bilmediğim bi dildi çok hızlıydı
Anlamadımda zaten
Var didosu kaybetmis cikolata
Anlattığına göre evet var
Yoksa hocamisiniz herkes hacı hoca burdada 😀😀
Evet dediğinde haklısın ama işlem in söyledikleri az çok anlarsın gerçek mi yanlış mı