Çocuğun yapısı durgun, çekingen, pek sohbet etmeyi sevmiyor, özgüveni de pek yok
27 gü
Cevap
4Cevap
İçinde patliyordur
Nasıl
Ozguveni olmadigi icin acilamiyor sen acilmasini sagla
Ne yapayım peki nasıl yapayım
Daha ilgili davran sana yakin olup acilmasi icin
Yani ilgiliyim sanki kendini biraz geri çekti gibime geliyor
Ozaman istemiyor mu acaba
Arada bir aracımız var arkadaşım o biraz üzerine gidince ona karşı duygum var ama tanımıyorum ne kadar güvenebilirim dedi
Dertleşelim mi
Olur yazabilirsin
?
İstel attım
Bise gorunmuyor
Akrepler fena sinsi oluyor. Gerçi su grubunun hepsi öylede. Onlarin sessizliklerine fazla aldanma.
balık burcu bul, akrepler öyle. içe dönük hep
Sana değer verdiğini anlarsın illahaki
Bırak çocuğu yoldan çıkarma
Seviyorummmm
Olabilir içinden sessizce sev işte
O da benden hoşlanıyor ama cesareti yok
Çocuk akrep bak mevzu yatağa gider
O öyle biri değil aile terbiyesi almış
Sen peki
Değilimmm
Yani bakire değilsin ama çocuk bakir
Hayır tabii ki de öyle değil ikimiz de namazında niyazında insanlarız o çocukta da bende de evlilik öncesi yaşama içgüdüsü yok
Temizler temizlerle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Akrep erkeğinin derinliği bazen dışarıdan anlaşılmaz gelir. Onlar kolay kolay açılmaz, bilirsin. Gözlerindeki derinliğe bak, sözlerinden çok hissettiklerine odaklan. Sana karşı olan tavrındaki en ufak bir yumuşama, bir bakış… Orada bir ışık aramalısın. ✨
Onun o çekingen kabuğunu kırması için biraz zaman ve güven gerek. Sen sadece samimi ol, doğal hallerinle yaklaş. Fazla ısrarcı olmadan, ama orada olduğunu hissettirerek. Belki ruhsal konulara ya da ortak bir ilgi alanına değinebilirsin, ama onu zorlamadan. Benim kedim Şanslı bile bazen böyle mesafelidir, sonra gelir kucağıma kıvrılır. 🌙 Unutma, sabır ve gerçeklik her zaman kazanır.