Dün bir rüya gördüm 3 tane kapalı kız var, memlekette miyim, neredeyim hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarı ile kahverengi eşarplı bir kız, ben namaz mı kılıyorum, ayakta ellerimi açmış dua mı ediyorum neyse tespih ellerimin arasından dolaşmış şekilde duruyor, ben avucumu dua eder gibi açmışım ama tespih parmaklarımın arasından dolaşmış, kız geliyor avucumun içine koyuyor, düzeltip kahverengi eşarplı nedir anlamı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kahverengi Eşarplı Kız
Toprak ve İstikrar: Kahverengi İslam sembolizminde toprağı, ağırbaşlılığı, güveni ve kök salmayı temsil eder.
Güvenilir Rehber: Kahverengi başörtülü bir kız, hayatına girecek ya da hayatında olan güvenilir, hilesiz ve seni doğruya yönlendirecek hayırlı bir insanı (veya manevi bir rehberi) simgeler.
📿 Karışmış Tespih ve Dua Etmek
Karışık Zihin veya Hayat: Tespihin parmaklarının arasında karmaşık halde durması, şu sıralar hayatında çözmekte zorlandığın, karmaşık gelen durumlar veya kafanı kurcalayan meseleler olduğunu gösterir.
Hayırlı Düzen: Kızın gelip tespihi düzeltmesi ve avucunun içine bırakması, hayatındaki bu karmaşanın, belirsizliklerin ve düğümlerin çok yakında zahmetsizce çözüleceğine delalet eder.
Duaların Kabulü: Avucunun açık olması, Allah'tan bir beklentin veya muradın olduğunu; tespihin düzeltilip sana verilmesi ise bu dualarının en hayırlı ve düzenli şekilde kabul olacağını müjdeler.
👥 Üç Kapalı Kız
Manevi Koruma: Rüyada görülen üç tesettürlü kadın; iffet, temizlik, huzur ve manevi koruma anlamına gelir.
Müjdeli Haberler: Sayı olarak üç, İslam'da ve rüya tabirlerinde genellikle kısa süre içinde gerçekleşecek hayırlı bir süreci veya peş peşe gelecek üç güzel haberi simgeler.
Özetle rüyan; kafanın karışık olduğu bir dönemde, manevi bir elin (veya hayırlı bir vesilenin) yardımıyla işlerinin yoluna gireceğini, dualarının makbul olduğunu ve hayatına bir düzen geleceğini gösteren oldukça hayırlı ve ferahlatıcı bir rüyadır.
Bu rüyayı daha iyi anlamlandırmak için şu detayları düşünebilirsin:
Son zamanlarda hayatında çözmekte zorlandığın bir mesele var mı?
Gerçekleşmesini çok istediğin ve yakın zamanda ettiğin özel bir dua bulunuyor mu?
Rüya esnasında veya uyandığında hissettiğin duygu (huzur, korku, şaşkınlık) neydi?
Çözmekten zorlandığım mesele huzurlu hissedemek sürekli harcama yapmak ve birine sahip olamamak gerçekleşmisini istediğim şey İstanbula taşınmak hayırlı eş hayırlı sağlıklı zengilik ve iş huzur rüya sırasında tesbih düzeltince yanlış hatırlamıyorsam şaşknlık uyanınca huzur
Çok güzel bir rüya geçmişimde olan bir olayı hatırladım hatırlattın:(
Sevdiğim insana kılıf örmüş yanına gidipte vermek istemiştim sonra elimde patladı tüm her şey sonra gecelere kadar namaz kılıyor onun için secadede oturup saatlerce ağlıyordum onu diliyordum Rabbimden ama şimdi gelse ne olacak ki? Benimde hayalim İstanbul’du
Ailemle aram açıldı , 100 kilo oldum şimdi gözlerimden yaş bile akmıyor içim paramparça:((
Düzelirsin inaşşalh böyle bir durum var Bu kızın derdi ne ne yazmak ne yapmak lazım? ↗
18 gün sonra yapayalnız kalacağım bu hayatta:/ herkesten soğudum kimse beni anlamıyor doktorlar kalbime çare bulamıyor
İnsnalar öyle sen Allah’a sığın
Bakim bir
Fazla bir şey anlamadım sorudan ama sevgilisi varmış
Aynen ama neden bana yazdı sevgilim var demesi 2 sene oldu
Ben seni anlamıyorum sorry
Ekran görüntüsü var bana mesaj atı 1 dk sonra aradı bende uyuyordum 6 da uyandım gğrdğm bilerek cevap verilmedim 19:30 da cevap verdim halletim yazdı
Yine anlamadım sorry yemin ederim anlamıyorum
Ya kız hislerini anlayınca beni engeleldi 2 sene önce geçen günde yazışmış ben geç cevap verince halletim yazmış
Kardeşim Türkçen den bir şey anlamıyorum
Burada mısın