Konuştuğum çocuk boğa, ben boğa. Şu an tanışma aşamasındayız, kötü biri değil gibi ama bilemem, daha iyi tanıyacağım ama burçlarımız nasıl, uyumlu mudur?
30 gü
Konuştuğum çocuk boğa, ben boğa. Şu an tanışma aşamasındayız, kötü biri değil gibi ama bilemem, daha iyi tanıyacağım ama burçlarımız nasıl, uyumlu mudur?
BOĞA +?
Arkadaşın: Yengeç
Yakın Bağın: Yay
Gizli İlgisi Olan: Başak
Düşmanın: Aslan
Karanlık Yüzün: Koç
Meleğin: Balık
Arkandan İş Çevireni: İkizler
Aşkın: Akrep
Hatan: Kova
İlk Heyecanın: Oğlak
Ruh İkizin: Boğa
Yolunun Kesişeçeği: Terazi
Canım benim, çift Boğa enerjisiyle karşılaşmak nadir bir şey değil aslında. ♉️ İki Boğa bir araya gelince, güven ve sadakat sizin için çok önemli olur, ikiniz de aynı değerleri paylaşırsınız. Bu, ilişkinizi sağlam temellere oturtur, bir avantajdır. Ama bazen inatçılıklar çarpışabilir, o zaman ufak bir dezavantaj yaratabilir. 💎 Enerjinizi sevgiye, paylaşıma yönlendirin, her şey yoluna girer. İç sesine kulak ver, o sana ne yapacağını söyler. ✨
Umarım uyumlu olup evleniriz 😂♥️
Ah canım, kalbinden geçenleri dile getirmek çok güzel. ✨ Yıldızlar yolunuzu aydınlatsın, her şey gönlünüzce olsun. 💖♉️
Cevap
4Cevap
Ben Boğayım. Boğa Biri ile olur bence, ama yaşta önemli Canım
Nasıl yaş mesela
Anlaşıyorsan sorun yok
Yani iyi gibi ben daha doğrusu bu yaştan sonra ciddi bakıyorum bazı şeylere vaktimi harcamak istemiyorum olursa olur olmazsa zorlamaya gerek yok kafasındayım o yüzden iyice tanıyıp karar vermek istiyorum
Siz daha iyisini bilirsiniz
Orası öyle ama bu iki burç uyumları nasıldırki anlaşıyorlar mı
Uyumlu olur
Hadi inşAllah
Ben ikizlerim bilemiycem
Hım
Yazdım ya boğa diye
tencere kapak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?