Arkadaşımın bir falcıyla işi vardı, bana da baktırsana dedim, çok soluk sıkıcı bir fotoğrafımı gönderdim. Yüzüm görünüyor sadece. Benim o arkadaşıma bile söylemediğim içimdeki veya yaşadığım şeyleri, hâlâ yaşıyor olduğum şeylerin hepsini bir bir söylemiş, şok oldum, bu nasıl oluyor anlayamadım. Bir de arkadaşıma demiş ki bu kız seksi bir kız. Arkadaşım da gülmüş, o ne demek öyle? diye sormuş. Evet, çok seksi bir kız demiş. Hakkımda birçok söz söylemiş. Hatta bir yakınımın fotoğrafını da baktırsın diye rica etmiştim. Ben o kişiyi nasıl tanıyorsam aynısını söylemiş. Hatta o kişiyle aramda yaşadığımız şeyi de söylemiş. Çok tuhaf bunları bilmesi. Detay vermek istemiyorum ama anlattığı şeyleri atmasının imkânı yok çünkü klasik söylenen yalanlar değil, istisna bir durum var, onu da söylemiş. Hatta arkadaşım inkâr etmiş, öyle değil demiş ama ben arkadaşıma söylememiştim, saklamıştım bunu. Falcı teyze bilmiş🙂
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O falciyla benide tanistirsana soracaklarim var
valla ben de çok gitmek isterdim ya burada söymeyeceöim öyle şeyleri bilmişki hani atması imksız yani. Ama numarası yok internet kullanmıyo. Sadece yanına gidenlere iş yapıyormuş. O arkadaşıma da kızın kendisi gelsin demiş ama o arkadaşım kendisi iş yaptırdığı için dil tökmüş tamam demiş. Ben kendim adresini de bilmiyorum bulduğum şehirde değil. Ayrıca yüzünden zehir zemberek akıyormuş kadının. Akradaşım dediki kadından laf sormaya çekiniyor insan inanılmaz aksi biri. Ama inanki ben çok falcı tanıdım hepsi atıyor şurdan burdan sallıyor işte illa biri denk gelir ya insana, hah bu ben diyorsun. Ama bu teyze öyle değil ya kadınln 1 lafı bile boşuna değil. Nasıl bir insan bu ya?🙂
Keşke bende tanisabilsem
Valla ben arkadaşıma söyledim kaç kere gittiğinde konumunu at diye bi şekilde atmadı. Yaptım değişik bi söz geldi ekrana olmadı dedi. Ama istersen haritadan gösterebilirim sana ss yapıp atarım dedi. Numarası da yokmuş. Bu sefer en azından gelininizin numarasını alsam sorucak bi durum olursa ondan iletişim kurabilsem? diye teklif ettim. Yüzüme ters ters baktı ani çıkıştı. Gelinib değil bu işi ben yapıyorum. Beni isteyenlerde her zaman kendileri gelir yanıma. Hem insanın canlı enerjisi bambaşkadır falan demiş arkadaşıma. Ama valla ben yanına gitmedim fotoğrafıma bakıp inanılmaz gerçekleri söylemiş 1 tane yanlış sözü yok.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!