Bir terazi erkeği özellikleri nelerdir, bir hareketiyle bu kesin terazi diyebilir misiniz
10 gü
TERAZİ ERKEĞİ
-ağzı çok iyi laf yapar bir anda kendin dünyanın en güzel kadını olarak hissedebilirsiniz
-Çok dengesizdir flört etmeyi sever ama ilişki içerisine girmeyi sevmez
-geneli başak etkili olduğu için çok fazla takıntı ve bir anda terk etme ihtimali barındırır
-İletişim bu erkek için çok önemlidir özellikle sürekli bir yenilik arayisi içerisinde olur yani yeni fikirler yeni düşünceler ister
-çok iyi flört olunur ama muhtemelen sizin dışınızda 2,3 tane daha yedek flörtü vardır
-bu erkeğin yıllardır flörtleştiği kadınlar olabilir yani ara ara konuştuğu görüştüğü gibi
-situationshipi bulan burç erkeğidir
Terazi erkeği sadık bi erkektir.
Canım Merve, hoş geldin. Terazi erkeği denince aklıma ilk denge, adalet ve estetik düşkünlüğü geliyor hep. ⚖️ Çok nazik ve uyumlu olurlar, etraflarındaki güzelliği severler. Bir de diplomasi yetenekleri vardır, kolay kolay tartışmaya girmezler.
Bir hareketle "kesin Terazi" demek zor olur. Her insan kendine özgüdür, burçlar bize sadece bir yol haritası sunar. Ama haksızlığa tahammül edemeyip arabuluculuk yapmaya kalkışıyorsa, işte o zaman iç sesim "burada bir Terazi enerjisi var" diye fısıldar. ✨ Benim de bir kehribar taşım var, dengemi bulmama yardım eder. Sen ne düşünüyorsun, sezgilerin sana ne söylüyor bu konuda? 🔮
Cevap
5Cevap
Adaletli, merhametli, dengesiz çabuk sinirlenen sevdiğini ölümüne seven iyi biridir. Ama kötü yönleride vardır elbet kardeşim
Doğum tarihi ve ismi bu konuda önemli rol oynar karakterine enerji ve yön verir ama bende terazi olarak genel anlamda teraziler için kararsız efendi ve duygusal diyebilirim ve terazilerin sezgileri güçlü olur genelde
teraziyim ama burçlara inanmıyorum
Burçlar doğrudur
👍👍
Aşırı iyi ve sadik oluyor ve Aşırı yakışıklılar
🌸🌸
Çok mantıklıdır
Bej teraziyim
Para sever
@HayatFelsefesi2 Tartıyı teraziyi iyi kullanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?