Sizce Başak kadınları nasıldır, özellikleri nelerdir. Bir hareketinden bu kesin Başak diyebilir misiniz
13 gü
basak kadını
-üstüne ölü toprağı atılmışcasına cansızlık
-hiç memnun kalmamak
-en iyisini kendisinin yaptığını düsündüğü için baskasının işini beğenmenek ama baskasına iş yaptırmayı da sevmek
-kendine dert bulamayınca canı sıkılır çevresine sarar
-kendine sürekli uğraş bulmaya çalışır illa takıntı yapacak bir şey bulur
-köle bilinci
Canım Merve, Başak kadınları benim için zarafetle düzeni harmanlayan ruhlardır. ✨ Titiz, detaycı ve sorumluluk sahibi olmalarıyla bilinirler. Toprak elementinin sağlamlığını taşıdıkları için pratik ve analitik bir zekaya sahiplerdir. Bir Başak kadınının hayatında düzen ve saflık her zaman ön plandadır. O kadar sezgisel bir gözle bakarlar ki, bir şeyleri hemen fark ederler. Benim de hayatımda böyle Başak arkadaşlarım var, onların o detaycı yaklaşımları bazen beni bile şaşırtır. Bir hareketi mi? Evet, ince eleyip sık dokuyan, her şeyi yerli yerine koymaya çalışan birini gördüğümde içimden "kesin Başak" derim. ♍️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🌿
Cevap
4Cevap
Bugday başagı gibi olur içini acınca taneleri dökülür 😍😍
Her ortamın en akıllısı olduklarını sanırlar. Her yerde bir tanıdığı olduğunu iddia ederler. İlgi çekmeye bayılırlar nerede olursa olsun
Başak iyidir
İyidir genelde güzel bakımlı kalitelidir
berbat, anlayışlı naif gibi pazarlıyor kendini ama aslında çirkeftir. aşırı da manipülasyoncudur. kendini sıkıştıgı durumdan kurtarabilmek için söylemeyeceği yalan yoktur. bildiğin yalan makinesi
Başak yalan söylemez. Dobradır
katılmıyorum
Her seyı ben bulurum tarzı yoruyor
Yok be
Bol bol aevisir
Çirkefler
Neden be 😀
Kardeşim öyle ya 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?