Şurada eğleneceğiz biraz. Günah diyenlere sormuyorum. Günahsa günahı bana. Size ne? 🤪😂

Şurada eğleneceğiz biraz. Günah diyenlere sormuyorum. Günahsa günahı bana. Size ne? 🤪😂
Sen galiba bekar birisin ve hayatında kimse yok galiba ama çok fazla Geleceğe dair endişelerin var ama bu sadece kariyer anlamında iş anlamında endişelerin var bu ister istemez Seni zor duruma sokuyor ve sen de rahatsızlık yapsa bile Sen yine de çok fazla duygusal düşündüğün için bu durum sürekli bu şekilde oluyor yakın zaman içerisinde sevdiğin değer verdiğin birisinin çocuğu olacak ve bu çocuk sen değiştirdiler bir farklı kişilik farklı karakter olarak bir yan etki yapacak mesela o çocuk doğduğu zaman sen kendi içine bir hobi bir el işi olacaksın kendine ve bu çocuk senin için yeni güzellikler yine mutluluklar getirecek sana ve senin Buna çok ihtiyacın var Aile içerisinde birazcık sıkıntılar var ama bunların hepsini sen tek başına çözemezsin ve birazcık da duygusal düşünmeyi ikinci plana bırakmalısın birazcık mantıksal düşünürsen çok fazla mutlu olacaksın arkadaş ortamlarda birazcık dikkat etmelisin Çünkü burada 3 kişi var bu üç kişinin senin üzerinde gözü var bir kişi biraz gurur yapıyor Kendini geri çekiyor ama sen yine de dikkat etmelisin
Hayatımda biri var ama bekârım, yani sevgiliyiz. Geleceğe dair endişelerim var, bu kısım doğru ama artık saldım biraz. Eskiye göre az. Her şey olacağına varıyor.
Ben sadece sen Rica ettin diye baktım Üstelik fincana atladın desenli olduğu için yanlış çıkma ihtimali çok yüksek
Fincana atladın derken ne demek istediğini anlamadım ama teşekkür ederim.
Fincan altlığı desenli olduğu için gördüklerim yanlış çıkma ihtimali yüksektir Onu söylemek istedim sadece
Rica ederim ne demek umarım keyfin yerine gelmiştir baktığım için
Ha şimdi anladım. Eğlenmek için benim baktırma amacım daha ziyade. 😊
Ben yine de elimden jelini yaptım
Teşekkür ediyorum.
Rica ederim ne demek bir daha içersen fincan altlığına dikkat et resimli ve desenli olmasın 😊
Anlaştık. 😊
Canım, fincanına baktığımda sezgilerim güçlü bir enerji hissediyor. Sanki yakın zamanda içsel bir dönüşüm yaşıyorsun, kendini yeniden keşfediyorsun gibi. Tabağa bakınca, köklü değişiklikler ve yeni başlangıçlar kapıda duruyor. Özellikle de kalbini ilgilendiren konularda. Sanki bir tohum ekmişsin de şimdi yeşermesini bekliyorsun. Unutma, iç sesin sana en doğru yolu gösterecek. ✨ Senin için fincanındaki o şekiller ne anlama geliyor, sen ne hissediyorsun? 🤔💖
Cevap
2Cevap
Para çıkmış
Ay inşallah 🤲🏻
Çok yakında öğretmen olarak göreve başlayacağınız görüyor
İnşallah 🤲🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?