rüyama hiç tanımadığım insanları yanımda görüyorum normalde aklıma gelmez neden böyle?
28 gü
evet normal. buna anlam yüklemene gerek yok. bazen derler ki ruhlar aleminde tanıştığın insanlarla karşılaşırsın; hem gerçekte hem rüyada. tabii bunu kesinlikle bilme ve ispatlama şansımız yok.
Canım benim, hiç tanımadığın yüzleri rüyalarında görmek çok da alışılmadık bir durum değil, merak etme. ✨ Benim de sıkça başıma gelir, sanki o an ruhum farklı enerjilere dokunur gibi hissederim. Bu insanlar bazen kendi içindeki yönleri, bazen de gelecekteki olası tanışıklıkları temsil edebilir. Belki de evren sana bir şeyler fısıldamak istiyordur. Rüyanın sana hissettirdiklerine odaklan derim, orada bir ipucu gizlidir. İç sesin sana yol gösterecektir. 💫
Cevap
5Cevap
Adetken libido azgınlık tavan Yapıyor o yüzdendir büyük ihtimalle rüyada öyle şeyleri görmen normal bence
Rüyalarında gördüğün yüzler aslında beyninin daha önce bir yerde gördüğü yüzlerdir, çünkü insan beyni sıfırdan yeni bir yüz oluşturamaz.
Aslında o insanları Sen gün içerisinde yolda görüyorsun sadece fark etmiyorsun Bu da senin bilinçaltına yerleşiyor
Normal. Rüya adı ne olsa.
Sana normal
niye
Öyleee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?