Çevremde tanıdığım İkizler burcu insanlar var, acayip sinir bozucular. Benim önem verdiğim şeye onlar asla önem vermezler, seni kırarlar ve takıntılılıkla suçlarlar. Ben seni kırdım kusura bakma demezler, kırılırsan kırıl ne yapayım diyorlar, bir de üzerine pis pis gülüyorlar ya, daha çok sinirimi bozuyorlar. Biri senin güzel yönlerini söylediğinde onlar senin kötü yanlarını söylemeye başlıyorlar, bunu da iltifat eden kişinin yanında yapıyorlar. İkizler burcunun hepsi mi aynı bilmiyorum ama tanıdığım ne kadar İkizler burcu insan varsa hepsi böyle ve düşünceleri sürekli değişen insanlar, gerçekten böyle yoran bir burç görmedim.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konuştukları kişiye göre karakter değiştiriyorlar resmen, arkadaş olarak her şans verdiğimde hayal kırıklığı yaşadığım bir burç.
Kesinlikle katılıyorum. Şunada çok şahit oldum bazı insanların konuştuklarını hiç dinlemiyorlar ben ne dedim diyorsun ne bilim kafam çok dolu diye açıklama yapıyorlar kendi sorunları olduğunda seni sürekli ararlar yazarlar ama senin sorunun olduğunda ya da herhangi normal bir mesaj attığında görüldü atıyorlar çağrılarına cevap vermiyorlar verseler de 1 dakika sürmüyor konuşma işim var sonra konuşalım diyip kapatıyorlar bunların hepsini ikizler burcu insanın da gördüm
En sevmediğim burç desem yalan olmaz 😁
Kendilerine sorsan ne iyi en güvenilir en tatlı en güzel burç ikizler burcu yemin ediyorum illallah ettirdiler aşırı benciller ya bunada kendini sevme ismini takmışlar deliriyorum
İkizler bendede var ömrümü tüketti bitirdi beni
Allah yardımcın olsun dualarım seninle nasıl katlanıyorsun bilmiyorum çok zor ömür tüketen bir burç
Aminnn Allah bana okadar sabır vermiş ki katlanıyorsun bi şekilde
İkizler burcuyum hakkımızda doğru konuşursan sevinirim aksi takdirde aklını başından alırız 😉
Yoo hiç aklımı başımdan alan bir ikizler olmadı aksine kendinden tiksindirdiler boş özgüven yapma
Başta ikna olmuşsun demek ki ayrıca genelleme yapmamalısın gayet iyi
olan ikizler burçları var
Nedense kimse iyi bir ikizler burcu görmemiş hayret herkes şikayetçi
Millet halt etmiş kime ne zararımız var hep zararımız kendimize
Tabi tabi öyledir bizi hayattan soğuttunuz
Senin ikizler burcu kişisi erkek arkadaşın mı yoksa normal arkadaşın mı?
Kuzenim normal arkadaşım eski erkek arkadaşım
Seni anlıyorum fakat denk geldiklerin böyle diye herkes böyle değil bazılarımız gayet çok eğlenceli ve yapıcıyız kendi adıma konuşayım tek kötü özelliğim kararsız olmam onun dışında pek kötü tarafım olduğunu düşünmüyorum
Bilmiyorum belki bazıları farklıdır ama denk geldiğimiz çoğu ikizler burcu aşırı ama aşırı benciller karşı tarafın derdini önemsemezler kırarlar ama kırdım demezler ve seni takıntılıkla suçlarlar varsa yoksa kendi dertleri kendi dertleri olduğunda beni sürekli ararlar yazarlar ama benim bir sorunum olduğunda telefona bakmazlar mesaj atarım görüldü atarlar bazende görüldü bile atmazlar mesaja bakmazlar
Açıkçası şu yazıdan kendimin tersini gördüm her konuda karşı tarafı önemsemekten kaybettim bende hep mantık tarafımda hep ağır bastığı için saçma sapan duygusal hareketler yapmıyorum
İkizler de biraz canım var desem
Ne var anlamadım
canım var diyorum artı çekinilmez bir insanlar ikizlerde
Valla öyleler insana kafayı yedirtiyorlar
Ben akrep burcuyum inanilmaz şekilde ikizler burcu gördüğüm de direk u çekiyorum hiç muhatap olunmadan
Kuzenim ikizler burcu arkadaşım ikizler burcu eski erkek arkadaşım ikizler burcu valla Allah'a yakın bana uzak olsunlar nefret ettim gerçekten
Hepsini başka şehire aktar sen yoksa çok sorunlar yaşarsın
sembolü bile biri üzgün diğeri mutlu 2 kız
Bazı burçlar öyle
Çok patavatsızlar ya nerde ne konuşacağını da bilmiyor ve özel hayatlarını da tanımadığın yeni girdiği ortamda anlatıveriyor ve seninkinide anlatıyor kötü yanlarınla birlikte