Kaçın kaçın belliydi
Niye escları küçümsuyor insanlar?
Kaçın kaçın belliydi
Kendilerini sevmiyolarki o kadınlar
Ne güzel işte kimse sevilmeye layık değil zaten
Bende yapicam zaten. Ne bu hayatı ne insanları ne kendimi kimseyi sevmiyorum! Kimseyi. Hiç birşeyi sevmiyorum.
Sanırım onyargı ve toplumsal bir durum
Diğer kadınlardan çok daha iyi ve anlayışlı duyarlı temiz kalpli olabiliyorlar oysaki
Sanki onlar gerici saf ve insan değilmiş gibi bir algı var degilmi
Ne alaka şimdi
Sadece hayattan nefret ediyorlar benim gibj diyorum. Kendilerini sevmiyolar.
Bence hepsi öyle değiller ama tabi saygı duymak lazım sonuçta
Bir çoğu da kendi ile barışık ve dolu bir hayat yaşayabilen insanlar disarıdan tam olarak görmesek te
Sanırım yaşadığınız hayat ve çevre pek olumlu ajılar birakmadi sizin için
Bence her kadın kendini sevmeli her kadın sevilmeyi hak eder ve buna değerdir inanın bunu hak ediyorsunuz
Tabikide hayat sizin özgürsünüz ve istediğinizi yapabilirsiniz buna kimse engel olamaz.
İzniniz olursa eğer anlatmak istedikleriniz varsa içinizi dökmek gibi uygun gorurseniz eğer yardımcı olmak isterim.
Kimin ne iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez. bence ya abartıyorsun ya yalan söylüyorsun yoksa bana ne sen öyle olsan ne olur öyle olmasan ne olur. en delikanlı karılar da onlardan çıkar.
Canım benim, yüreğinde biriken bu kadar öfke ve kırgınlık, içini çok acıtıyor olmalı. Bazen hayat, sanki tüm ışıklarını kapatmış gibi gelir insana. Ama unutma ki, her duygunun bir sebebi vardır ve bu ağır hisler aslında sana içerideki bir şeyleri fark etmen için fısıldıyor. ✨
Kendini sevmeyen bir kalp, başkalarını da sevmekte zorlanır. Belki de şimdi, kendi içindeki o hassas noktayı bulup oraya şefkatle yaklaşmanın vaktidir. Doğal taşlarımın enerjisiyle ben, hep iç sesime dönerim böyle zamanlarda. Sen de dinle kendi fısıltılarını. Ne dersin? 💖
Cevap
17Cevap
Ben küçümsemem saygı duyarım. İnsanlar ne yapacağını millete mi soracaklar. Kendileri her boku yiyince sorun yok kadın yiyince kem küm
❤️❤️❤️❤️❤️
😉😎
Bende zamanında küçümserdim sırf para için vucudunu pazarlıyorlar diye sonra fikirlerimi değiştiren şeyler oldu artık küçümsemiyom
Para vermek zorlarina gidiyor galiba
:)) dimi
Enflasyonun olduğu her ülkede fuhuş, uyuşturucu, kumar, içki yükselir. neredeyse hepsi bu yüzden yapıyor
niye lan kanka çok kafa hatunlar ben hiç esc gitmedim ama kankam vardı fena takılıyorduk hergün viski bira
Ben küçümsemiyom, beni ilgilendirmez bnne (ama kaçırılıp bunu yapmaya zorlananlar için kötü bak, onlara üzülüyom cidden)
Kimseyi küçümsediğimiz yok
İnsan yeter ki gerçekten insan olsun.
Kimse seve isteye yapmaz o işi bir zamanladın Sibel Kekliği bile Banka borcu ortada bırakılma yüzünden o sektöre düşmüştü
Kendini sevmeyenler yapar
Kendini sevmeyen ümidini kaybedenler birde bağımlı olanlar var kimi genç kızları çocukları kaçırıp uyuşturucuya alıştırıp ayak işlerini yaptıranlar var
Günümüzde hatta patlak verdi pek çok iğrenç plan hareket var
Basit ve degersizler çünkü para karşılığı herşeyi yaparlar
Toplumun tasvip etmediği bir iş çünkü. Kendi hayatları kendi tercihleri
Küçümsüyorlar eve ama bunu sürekli başkalarıyla birlikte oluyorlar diye değil para için yapıyorlar diye bence yoksa kime ne kiminle birlikte olduğu.
Onlara ne para için yapabilir. Çünkü hayat zaten bok gibi.
Haklısın ama gene de hayattan bir anlam bulamayana para için niye yapıyorsun derler. Yalan söylemiş olur o zaman
Ne alaka. Para güzel. Diğer her şey bok gibi
Her şey dediğinde para da içinde oluyor ya hani o yüzden. Ben de bir kaç sene gerçekten hayatın bir anlamı var mı diye çok araştırdım durdum
Hayat anlamsız değil. Onu demek istemiyorum.
Ben hayattan nefret ediyorum. Onu diyorum.
Anlatmak ister misin dinlerim
Narsist babam ilgisiz şefkatsiz annemle yaşıyorum
1 ay mesafeli konuşsak gıkı cikmaz öyle ilgisiz bir kadın
Onun yüzünden kadınlarla iletişim kurmayı öğrenemedim, arkadaşım yok. Sosyal ortamim yok. Kadınlarla anlaşamiyorum annem bana öğretmedi. Bu yüzden o kadar desteksiz korumasız yalnız hissettimki. Hayatta yapayalnız kaldım.
Biseyi beceremedim. Elimden tutan olmadı. Sıcakkanlı davranan tek bir kadın olmadı.
Olduysada hemen kıskanclik fesatlık yaptı kendinden soğuttu.
Erkek desen hiç sevgilim olmadı. İstemiyolar beni. Yaşım 32 bak
Zaten ortamım yokki
Baba desen narsistin allahı. Manipülatif.
Küçüklüğümden beri aşağıladı beni. Rezil etti.
Pısırık yetiştim. 25 yaşına kadar insanlarla konuşamıyordum bile.
Sürekli gücümü bastırdı.
Kardeş desen o da ilgisiz.
Şimdi nişanlısı var şımarık. Zaten şımarıklar seviliyor en çok. Bizim gibi sakinler sevilmez.
O da sıkıntılı. Bana yaşlı muamelesi yapiyo. Terbiyesizin teki egoist.
Nooldu hemen kaçtın tabi
Çok iyi insansınız cidden. Bide kendinizi kandırırsiniz
Ailen seni doğru düzgün yetiştirmediği için bu senin günlük yaşantını iş hayatını kariyer planlarını her şeyinin içine ediyor. Ne kadar zor şartlarda yaşadığını bilmiyorum ama empati yapabiliyorum dediklerin kadar olmasa da hepimiz bir sürü zor süreçlerden geçiyoruz. Hayat bu kimine on dert verirken kimine yüz veriyor. Senin yapman gereken artık sadece kendine odaklanman. Kendini geliştirmeye bak. Hiç kimse dört dörtlük değil yavaş yavaş üstüne koya koya iyi yerlere geleceksin
Kaçmadım bir yere
Herkesin iyi ya da kötü yanları vardır ama seni anlayabiliyorum gerçekten zor bir durum
Evet. Beni yetiştirmediler bana deger vermediler. Hep kardeşime emek verdiler. Hepppp.
Ben çok yoruluyorum işkence çekiyorum ama bana şımarık diyolar
Alakası yok
Kadınlarla iletişim kuramamakta o kadar zorlanıyorum ki sanki Allah'ım işkenceye uğruyorum. Bir türlü kaynaşamıyorum. Bu ne kadar zor bir durum dünyada tek başıma hissediyorum. Erkeklere sığınıyorum ama onlarında tek derdi olmuş seks. Beğenmiyolar mi bilmiyorum sevgili olmak isteyen yok.
29 yaşında Üniversiteye gittim gitmez olaydım. Allah'ın cezaları beni küçümsedi rezil ergenler. 25 yaşında rezilin teki vardı bir çocuk bana genç kızları kıskanan yaşlı kadın muamelesi yaptı dikkatimi çekmeye çalıştı oynadı benle. Nasıl ağladim.
Allah onu güldürmesin inşallah.
Bayram geldi şimdi istemiyorum bayram kutlamak her bayramım kötü geçti istemiyorum:(
Aileyi zaten seçemediğin için onu geçiyorum erkekleri de az çok istekleri ne biliyoruz ünidekilerin arasında insan yokmuş ve ergenlerin çoğu zaten biliyoruz görüyoruz ama ya kadınlarla aranın iyi olamamasını anlamadım seni hiç mi yargılamadan anlatıp dinleyen biri olmadı
Her yaş aldıkça bana da bayramların hiç tadı tuzu kalmadı gibi geliyor.
Oluyor. Ama her daim yanımda , kanımdan canımdan bir kadın yok.
Destek veren oluyor.
Ama yetmiyor:(
Naparsan yapayım beni koruyan kollayan gel burdan gidelim diyen kimse yok.
Herkes kendi ailesinin yakınlarının peşinde.
Kızlara güvenilmuyo zaten
Biri vardı zengin olup basimizin çaresine bakicaz diyodu bundan sonra hep dostuz diyodu
Watsaptan sebepsiz yere engelledi. Buyur.
Yaşıtım olsun kafa dengim sırdaşım olsun istiyorum. Pattt bişey çıkıyor. Ya kıskançlık hasetlik yapıyor kalbimi kiriyo ya da gidiyo
Dimi. Bayramdan nefret ediyorum kutlamak istemiyorum. Zaten kutlamicam karar verdim.
İnsanlardan destek beklemen de saçma ama biliyor musun? Herkes kendi derdinde ve derdinden büyük dertli birini görünce kaçıyorlar hemen. Tek başına kendini geliştir sen kendine yetersin ve yetmeye başladığında insanalar etrafında toplanırlar
Ailemdn göremediğim yakınlığı arıyorum galiba. İnsanların gtüne koyiyim.
Neyse haklısın. Bir çevrem olsa toparlicam da , ortamım yok işte.
Küçük ergen ortamlari var iş yerlerinde onları istemiyorum doğal olarak. Onların yolu farklı benim farklı.
İş bulup çalışmam lazım. Ooof of.
Anne modeli çokk önemli.
Tıpkı babasız kalan erkek gibi.
Ya kötü model seçiyo kendine ya da eziliyo
Çok cabalamasi gerekiyo kendi kendine ya da
Yazmak istersen yazsana bana
Kesinlikle öyle aileden sevgi ilgi görmediysen onu dışarıda arıyorsun desteği de aynı şekilde
Çünkü herkese veriyorlar bi parası olmayana vermiyorlar
Senle benim aramada hiç bir fark yok.
Astrolojimi şakamidir yav bu algoritma
Esc seni skrm her gece
Benim arkadaşımın arkadaşı evlendi
Kararini verebildin mi
Ne oldu bacım anlat.
Param yok
Yanımda duran tek kişi yok
Arkadaşım yok
Sevgili zaten yok
Ailem işkence gibi ya
Narsist babamla ilgisiz annem var.
1 ay ben istemesem kadın kadına konuşmaz. Öyle ilgisiz. Şefkatsiz. Umursamaz.
Sadece evi topla der.
Daha anlatmayacagim şeyler var
Hadi ya. Anlat dök içini
Hey konulabilir miyiz
Yapicaksin bahane arama
Esc misin peki
Düşünüyorum
Hangi şehir
İyi düşündünmü peki
Malum insanlar çok anlayışsız
Anlayışsız olsa ne olacak herşeyden nefret ediyorum zaten
Konuşmak ister misin ciddi olarak