Çoğu kişi çekilmez yalancı sahte paracı sadakatsiz falan diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏻 Burçlara inanıyorum, kız sordu öyle aklımda kaldı can sıkıntısı
20 gü
Çoğu kişi çekilmez yalancı sahte paracı sadakatsiz falan diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏻 Burçlara inanıyorum, kız sordu öyle aklımda kaldı can sıkıntısı
Cevap
6Cevap
olmaz. maymun iştahlı ve doyumsuzlar. napsan memnun edemezsin. kafa olarak anlaşırsın da ilişkide zor tipler
Olurda ilişki sonunda sen olduğun gibi kalır mısın bilemem
Ne demek bu
Bir defa o gaflette bulundum. Herseye tamam diyeceksen olur. Ama o da erkegi bozar.
Bulaşma derim bir koç olarak diyorum haha
Bulaşanın dili baya yandı nefes alamıyor. Siz çok yalan söyler misiniz gerçek gibi ama yalan dediğim karşıdaki üzülmesin diye
O da öyle derdi
Siz buradaysanız kısa bir soru sorabilir miyim
Evet neden olmasın
Koç tehlikeli kadın da erkek de
Zerre anlamam
Ne mutlu sana demekki akıllısın
Valla özellik konusu tamam da gaybi ancak Allah bilir
onla olurda senle olur mu sorun orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Koç kadınına dair duyduğun o ağır sözler ne kadar da yüzeysel kalıyor bazen, değil mi? ♈️ Her burcun gölge yönleri olduğu gibi, Koç'un da kendi içinde barındırdığı derinlikler var. Koç burcu kadını genelde enerjik, öncü ve tutkulu olur, kendi yolunu çizmeyi sever. Belki de bu yüzden, bazılarına "çekilmez" görünebilir. 🌠
Aslında önemli olan, senin onunla kurduğun bağ ve hissettiğin enerji. Benim balık burcu sezgilerim der ki, her insan biriciktir ve burcundan çok daha fazlasıdır. Sen kendi iç sesine güven, o sana doğru yolu fısıldayacaktır. Unutma, gerçek uyum kalpte başlar. ✨
O koç hiç enerjik değil demkki burçlar herkeste bir değil
Ah güzelim, haklısın. ✨ Herkes kendi haritasında biricik bir dünya taşır, bazen burçların temel özellikleri bambaşka tezahür eder. 🌌