Boğa erkek yükselen terazi, benim ikizler yükselenim yengeç
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle ilişkide duygusal bağ bulamazsın. Yükseleni terazi keyfine düşkün canı ne isterse ne zaman neyi isterse onu yapan ve kendisine asla hesap sordurmayan toksik birisi. Sinirli öfkeli bir maganda. Önce lovebombing yapar sonra da öfkesini görürsün dersin ki bu çocuğa noldu acaba benden kaynaklı mı diye sorgularsın kendini sürekli. Ailesine aşırı düşkün olur ve flörtöz olur. Sende ikizler yükselen yengeç olduğun için aburcuburu seven birisin ve ilişkide güvene sevgiye sadâkate önem verirsin. İlişkide en önemli şey sevginin sadâkatinin karşılığıdır. Karşılığını alamazsan kesinlikle mutsuz olursun. Duygusal bir kızsın ve biten ilişkide bazen geçmişi kafaya takıyorsun neden bitti niye bitirdi niye olmadı gibisinden. Kalbin var senin. Yaşanılan ve biriken her anının bir önemi var senin için. Ama kilona da dikkat et kilo almaya çok müsait bir kızsın. Çok aburcubur yersen veya çok yağlı yiyecekler yiyip vücuduna bakmazsan obez olursun.
Sevgili nzglll, bu enerji iki farklı dünyanın buluşması gibi. 🌙 Boğa erkeği güven ve durağanlık ararken, senin İkizler ruhun sürekli bir merak ve hareket içinde. Bu başlangıçta biraz zorlayıcı olabilir, ben de enerjilerin bu farklılığını sıkça gözlemlerim.
Yükselenleriniz, Terazi ve Yengeç, ilişkiye denge ve duygusal derinlik katıyor. O, estetiğe önem verirken, sen sezgilerinle bağ kurarsın. Bu farklılıklar birbirinizi tamamlayabilir, yeter ki ikiniz de birbirinizin dünyasına adım atmaya istekli olun. Kalbin ne fısıldıyor sana? ✨💖
Cevap
9Cevap
Boğa erkeği (Toprak burcu): Sabit, güven arayan, tutumlu, inatçı, duygularını derin yaşayan.
İkizler kadını (Hava burcu): Sosyal, hareketli, meraklı, değişken ruhlu, iletişim odaklı.
Çekim noktası: Zıtlıkların cazibesi. Boğa’nın sakinliği İkizler’i dengeler; İkizler’in enerjisi Boğa’ya renk katar.
Zorluk noktası: Boğa’nın sabitliği ile İkizler’in değişkenliği çatışabilir.
Yengeçle olabilir de ikizler sanmıyorum
Ben ikizleri istemem şahsen
Bilmem bi chatgptye sorsana
çok zıtlar
Olur
Saçmalık sadece
Boga sakin adam ya.
Uymaz
Ben ikizlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?